Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisi 10. yeni bölümde Aslan’ın yeni yolu!

Aile dizisi 10. yeni bölümde Aslan’ın yeni yolu!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan karakterinin, kendisine bıraktığı mektubu okumakta bile zorlandığı ölen babasına dönüşmeye başladığının ilk işaretlerini de önümüzdeki bölümlerde izleyeceksiniz gibi gözüküyor.

Aile heyecan dolu 10. bölümüyle ekrana gelecek. İlyas’ın ani gelişinden sonra Soykanlar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelirken; İlyas oğlunun bir anda ortadan kaybolmasının nedenini araştırmaya başlar. Gerçeklerin ortaya çıkması artık an meselesidir. Aslan, ailesini İlyas’tan korumaya çalışırken; bir yandan da babasına dönüşmemenin mücadelesini verir. Avukatın karısının ölmediğinden şüphelenen Hülya ise bu olayı kökünden çözmek için harekete geçer.

Devin, babası tarafından evinden atılan annesinin imdadına yetişir. Artık evsiz kalan Neşe, bir süreliğine çiftlikte yaşamaya başlarken; Devin oyunu Soykan kurallarına göre oynayarak babasıyla hesaplaşacaktır.

Aile yemeğinde Leyla’nın boşanma kararını tüm aileye söylemesi üzerine çıkacak tartışma büyük yüzleşmelere sebep olur. Diğer taraftan kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını düşünen Cihan ise Aysel’in hamile olduğunu öğrenir.

Oğlunun ölümündeki şüphe oklarını takip eden İlyas, sonunda bir iz bulur. Diğer taraftan ailesi üzerindeki hakimiyeti sarsılan Hülya, Devin’e büyük bir ders verirken; Ati’nin, Ceylan üzerindeki karanlık emellerini öğrenen Aslan ise artık gözünü̈ karartacaktır. Acaba yıllardan beri kaçtığı Yusuf Soykan’ın ruhu şimdi Aslan’ı esir alacak mıdır?

‘Aile’ yeni bölümüyle 9 Mayıs Salı saat 20.00’de Show TV’de!