Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi geldi, Yürek Çıkmazı’nın sosyal medyadaki forsu sarsılmaya başladı!

Aile dizisi geldi, Yürek Çıkmazı’nın sosyal medyadaki forsu sarsılmaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İzleyenlerin dizilerle ilgili sosyal medyada yaptıkları yorumlar, bazı kategorilerin oluşmasını sağlıyor. Ölçümleme servisleri, gelen mesajlar, yorumlar ve paylaşımların oranına bakarak, gün içinde ya da hafta içinde en çok konuşulan dizi tablolarını ortaya koymakta.

Adba.tv’nin haftalık, günlük olarak yaptığı sosyal medya ölçümlemelerinde, dizilerin rakipleri karşısında sosyal medyadaki popülerlik oranları da ortaya çıkıyor. 14 Mart akşamı yayınlanan 6 dizi içinde, en çok konuşulan dizi tabloya göre Yürek Çıkmazı. TRT1’de yayınlanan ve başrollerinde Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu’nun yer aldıkları yapım, haftalardır sosyal medyada birinciliği kimseye bırakmıyor!

Aile dizisi geldi, Yürek Çıkmazı'nın sosyal medyadaki forsu sarsılmaya başladı! 8

Aynı akşam yayınlanan dizilere bir süredir Taçsız Prenses dahil olmuştu. Geçtiğimiz hafta da Aile dizisi bu tabloya katıldı. Salı günleri yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizileri, reytingde de kıyasıya mücadele içinde. Gecenin Ucunda dizisi ise reytinglerde ne yazık ki bekleneni veremiyor.

Sosyal medyada ise üstünlük Yürek Çıkmazı’nda. Fakat Aile dizisinin gelmesi ile birlikte dengeler de değişti! Zaten diğer dizilere büyük fark atmakta olan Yürek Çıkmazı, sosyal medyada günün en çok konuşulan dizileri içinde ilk sırada uzun zamandır. Fakat Aile dizisinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte, Yürek Çıkmazı’nı sosyal medyada fena halde zorlayan bir rakip gelmiş oldu!

Aile dizisi geldi, Yürek Çıkmazı'nın sosyal medyadaki forsu sarsılmaya başladı! 9

Zira Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 14 Mart akşamı yayınlanan bölümüyle sosyal medyada 4 bin 700 iletiye konu olmasına karşılık, 2. sırada yer alan Aile dizisinin 30 bin 600 olduğu ve aradaki farkın büyüklüğü de görülüyor! Aile, 38 bin 200 ileti alan Yürek Çıkmazı dizisine son derece güçlü bir rakip oldu! Önümüzdeki haftalarda bu kısa fark kapanır mı bilinmez ama sosyal medyada Yürek Çıkmazı’nın rahatlıkla zirvede kalma durumu artık değişmiş görünüyor!

Bakalım önümüzdeki haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya partnerliği ile büyük beğeni kazanan Show TV’nin yeni dizisi Aile, sosyal medyadaki sürpriz çıkışını sürdürecek ve tahtı ele geçirebilecek mi? Bekleyip göreceğiz…