Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde ünlü oyuncunun ayrılığa birçok izleyiciyi üzdü!

Aile dizisinde ünlü oyuncunun ayrılığa birçok izleyiciyi üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Aile dizisi Salı rekabetinde önemli bir üstünlük ortaya koydu. Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi reytingler alan ve birinciliği kaptırmayan Aile dizisinde 10 bölüm geride kaldı.

Geçtiğimiz bölümün en önemli olaylarından birisi de hikayede Ati karakteri ile yer alan Ushan Çakır’ın kadrodan ayrılması oldu. Ünlü oyuncunun başarılı performansı göz doldururken, Ati karakteri Aile dizisinde izleyicilerin ilgisini çeken birisiydi.

Aile dizisinde ünlü oyuncunun ayrılığa birçok izleyiciyi üzdü! 7

Lüks bir yaşamı olan, bazen cesur çıkışlar yapan ama stratejik zekası olmayan bir karakter olan Ati, hikayenin farklı yüzlerinden birisiydi. Aslan karakterinin babası Yusuf’a dönüşmesi de Ati’yi elleriyle öldürmesi ile gerçekleşti.

Ushan Çakır gibi tecrübeli bir ismin hikayeden ayrılmasına üzülen hayranları, bu karakterin flashback sahnelerle bir süre daha dizinin hikayesinde görebilir. Ancak oyuncu şimdiden yeni teklifler almaya başladı bile.

Ushan Çakır, Aile dizisinden daha 10. bölümde ayrılarak birçok kişiyi üzdü. Dizinin sıkı takipçileri Ati karakterinin hikayesinin devam ettirilmesinin diziye katkılar sunabileceğini ve senaristlerin bu karakteri hikayeden erken gönderdiğine yönelik yorumlar paylaşıyor.

Aile dizisi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip ve karakterler için seçilen oyuncuların ne kadar isabetli olduğu da ortada. Dizinin başarısı da zaten bu uyumun sağlanmış olmasında yatıyor. Ati karakteri artık dizide bazı flashback sahneleri ile olacak ama Ushan Çakır’ın bir sinema filmi için hazırlık yapmaya başladığı da basına yansıdı.

Oyuncunun Netflix için çekilecek olan Aşk Sanatı isimli sinema filminde rol alması bekleniyor. Filmin çekimlerinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.