Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube’daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici!

Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube’daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları Adım Farah dizisi, 1 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Dizi, izleyenler tarafından büyük beğeniyle karşılanırken hem hikayesi hem oyuncuları hem müzikleri ve kostümleriyle ayrıca övgü dolu yorumlar aldı.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği O3 Medya imzalı dizide ayrıca Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli de rol almakta. İran’dan kaçıp asıl mesleği olan cerrahlık yerine temizlik işçisi olarak çalışmaya başlayan ve doğuştan balon hastalığı olarak bilinen PİY rahatsızlığına sahip oğlu Kerimşah ile hayat mücadelesi veren Farah’ın, bir mekanda şahit olduğu cinayet sonrası değişen hayatı anlatılıyor. Demet Özdemir’in Farah’a hayat verdiği dizide Engin Akyürek de mafya elemanı Tahir Lekesiz’e hayat veriyor. Tahir ve Fahar’ın bir cinayetle kesişen hayatları sonrasında neler yaşanacağı merak konusu…

Çarşamba akşamlarının iki güçlü yapımı Kuruluş Osman ve Çöp Adam ile reytingde karşı karşıya gelen dizi, ilk bölümüyle Total’de 7., AB’de 3. ve ABC1’de ise 5. sırada yer alarak hızlı bir çıkış yakalamış oldu.

Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube'daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici! 10

Bu arada dizinin Youtube’da 24 saat içinde 1 milyon izlenmeye ulaştığı görülürken 2. günün sonunda bu rakamın 2 milyonu geçtiği ve trend videolar listesinde 11. sıraya yükseldiği de dikkatleri çekti. Ayrıca Adım Farah’ın Youtube’daki kanalına şimdiden 67 binden fazla kişinin abone olduğu da bir başka ayrıntı.

Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube'daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici! 11

Bu arada aynı akşam ekrana gelen yapımlar arasında Adım Farah dizisinin Çöp Adam dizisinin ardından 83 bin 400 ileti ile Adba.tv’nin ölçümlerine göre, 2. sırada yer aldığı görülmekte.

Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube'daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici! 12

Çöp Adam’ın 102 bin ileti ile günün en çok konuşulduğu dizi olduğu akşam, Adım Farah dizisi, ilk bölümüyle başarılı bir sonuç elde etti sosyal medyada. Önümüzdeki haftalarda Çöp Adamı zorlayacağı da daha ilk haftadan anlaşılıyor! Dizinin, konuşulma oranlarının yüksek olması ve ilk bölümüyle beğeni toplaması, Çarşamba akşamlarının dengesinin önümüzdeki günlerde daha da değişeceğinin göstergesi…

Adım Farah dizisi tekrarıyla bile sosyal medyayı sallarken, Youtube'daki izlenme rakamları da ayrıca dikkat çekici! 13

Dizinin 2 Mart akşamı yayınlanan tekrarının da Perşembe günü dizilerinden bazılarını geçerek Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ardından 2. sırada yer alması da bir başka ayrıntı. Adım Farah dizisinin bir sonraki hafta sosyal medyada daha çok ön plana çıkma ihtimali de yüksek…