Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinin en sinsi adamı Ushan Çakır’ın canlandırdığı Ati yine yaptı yapacağını!

Aile dizisinin en sinsi adamı Ushan Çakır’ın canlandırdığı Ati yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizinin hikayesinde Ati karakteri ile Ushan Çakır, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Aslan’ın küçük düşürmeleri, İbrahim’in tehditleri ile bunalan Ati’nin hedefinde Soykan ailesinin küçük kızları Ceylan var. Dizi izleyicileri Ati’nin Ceylan üzerine kuracağı sinsi plana deli olacak gibi gözüküyor. Bu planın ilk işaretlerini de 6. yeni bölümde göreceksiniz.

Aile dizisinin en sinsi adamı Ushan Çakır'ın canlandırdığı Ati yine yaptı yapacağını! 8

Aile heyecan dolu 6. bölümüyle ekrana gelecek. Devin ve Aslan’ın çiftlikte yaşamaya başlamasıyla birlikte Hülya, aile üstündeki hakimiyetin kendisinde olduğunu göstermek için harekete geçer. Devin’i, Soykan kurallarıyla tanıştırır. Bu kuralların kendi özgürlük alanını ihlal ettiğini düşünen Devin, Hülya’yla karşı karşıya gelir.

Aslan ise Devin’le baş başa bir akşam planlar. Volta’da birlikte geçirdikleri gece, Devin’in Aslan’ı bugüne kadar yüzleşemediği bir gerçekle burun buruna getirmesi, tüm dengeleri değiştirecektir.

İbo, çıkan yangından sonra Aslan ile yeni bir mücadeleye girer ve büyük bir hamle yapar. Aslan’ı en büyük korkusuyla, Yusuf Soykan’ın oğluna bıraktığı mektupla yüzleştirecektir. Ancak babasının hatıralarıyla sarsılan tek kişi Aslan değildir. Cihan da aynı duygularla Devin’in kapısını çalar. Devin bu konuda Cihan’a iyi gelirken; Aslan’a zarar verecektir.

Aile dizisinin en sinsi adamı Ushan Çakır'ın canlandırdığı Ati yine yaptı yapacağını! 9

Diğer taraftan Aslan’ın arkasından kurduğu karanlık planını işletmeye devam eden Ati; Ceylan’ı davet ettirdiği partide onunla yakınlaşır. Aynı partide Yağmur’un karşılaştığı kişi ise hem Yağmur hem Soykanlar için geçmişin karanlık defterlerinin açılmasına sebep olacaktır.

Düzenlenen bir aile yemeğinde Devin ve Hülya’nın arasında çıkan büyük bir kavga, kopacak fırtınanın habercisi olurken Aslan bu kavgaya şahitlik eder. Devin’in karşısında daha önce tanışmadığı bir Aslan vardır. Ve şimdi yüzleşme sırası Devin’dedir.

Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle 11 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de!