Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hakkındaki Mahkum dizisiyle ilgili iddia ve büyük hüsran!

Akın Akınözü hakkındaki Mahkum dizisiyle ilgili iddia ve büyük hüsran!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hercai dizisinde Ebru Şahin ile başrolde yer aldıktan sonra Akın Akınözü, büyük bir şöhretin sahibi oldu. Atv’de ekrana gelen dizide Miran karakterine hayat veren Akınözü için Hercai dizisi adeta meslek hayatında bir dönüm noktası oldu. Her ne kadar dizinin final bölümünün çekildiği günlerde sette yaşanan bir tartışma ile gündeme gelmiş olsa da yeni sezonda Kaderimin Oyunu dizisiyle tekrar ekranlara dönerek bu tartışmaları da unutturdu.

İlk olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Akınözü, ardından Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde oynadı. Ancak kendisine şöhretin kapılarını açan ilk başrolü Hercai dizisi oldu.

Akınözü’nün hayranları, ekrana nasıl bir karakter ile döneceğini bekledi uzunca bir süre. Oyuncunun tercihi, Star TV’nin Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi oldu. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolde yer alan Akınözü ile ilgili bir iddia ise büyük dikkat çekti!

Akın Akınözü hakkındaki Mahkum dizisiyle ilgili iddia ve büyük hüsran! 9

Kendisine şöhretin kapılarını açan ve hatta yurtdışında da tanınmasını sağlayan Hercai’nin ardından, Kaderimin Oyunu dizisinde aynı popülerliği yakalayamadı oyuncu. Dizinin reytingleriyle belli bir izleyici kitlesine de ulaşmış görünüyor.

Yeni dizisindeki Cemal karakteri, Hercai’deki Miran kadar ses getirmeyen oyuncuya, çok konuşulan bir diziden teklif gittiği iddiaları ise kulislerde konuşulmakta. Hercai’den sonra pek çok teklif alan Akın Akınözü’nün ince eleyip sık dokuduğu ve bir sonraki dizisi için titizlendiği de gelen teklifleri değerlendirmek için acele etmemesinde gizliydi.

Akın Akınözü hakkındaki Mahkum dizisiyle ilgili iddia ve büyük hüsran! 10

Ancak şu sıralar, Kaderimin Oyunu dizisini kabul etmiş olması nedeniyle bir hayal kırıklığı yaşadığı şeklinde kulislerde bazı söylemler dolaşmakta! Ne kadar doğruluk payı var bilinmez ancak Akın Akınözü’nün Fox TV’de ekrana gelen Mahkum dizisinden gelen teklifi kabul etmemiş olduğu biliniyor.

Mahkum’da Onur Tuna’nın hayat verdiği ve şu sıralar gündemden dizi ile birlikte düşmeyen Tuna’nın rolünün Akın Akınözü’ne teklif edildiği konuşulmakta. Mahkum dizisini reddeden Akınözü’nün, bu dizinin estirdiği fırtına ve reytinglerde birinciliğe çıkması sonrası, teklifi kabul etmediği için pişmanlık yaşadığı da yine kulis bilgisi.

İddialar doğru ise Akın Akınözü’nün kabul etmediği Mahkum dizisinin yükselişi karşısında yanlış bir karar vermiş olduğu da düşünülebilir. Oyuncunun Hercai’de çok ses getiren rolünden sonra şimdi oynadığı rol ve Mahkum’da oynama ihtimali olan role bakılınca, durum ortada!

Akın Akınözü hakkındaki Mahkum dizisiyle ilgili iddia ve büyük hüsran! 11

Ancak tabii 1990 doğumlu ve henüz 22 yaşında olan oyuncunun önünde daha çok uzun bir yol var. Yapılan bu yol kazaları, ilerleyen dönemde rol ve proje seçimlerinde kendisine de büyük deneyim kazandıracak. Bir de işin başka bir boyutu daha var, o da şu ki; dizi konusunda onlarca deneyimli yapımcı ve kanallar bile çoğu zaman projeleri tutturamıyor. Henüz meslekte yeni olan Akınözü ise kabul ettiği rolde de başarılı oyunculuğu ve performansı karşısında aldığı beğeni ve ilgiyle yoluna devam edecek…