Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü hayranları Kaderimin Oyunu için reyting duasına çıktı!

Akın Akınözü hayranları Kaderimin Oyunu için reyting duasına çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle hayran kitlesini katlayan Akın Akınözü, uzun süredir yeni projesi beklenen bir oyuncu. Akın Akınözü hayranlarının hasreti bu akşam nihayet bitiyor. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nun ilk bölümünün yayınına sadece saatler kaldı. Akın Akınözü’nün hayranları dizinin bol reyting alması için dua ediyor.

Hercai dizisi sona erdikten sonra herhangi bir projede yer almayan oyuncu en sonunda Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana geliyor. Akınözü’nün yanı sıra Öykü Karayel’i de uzun bir aradan sonra ekrana geri döndüren dizide başrollerden biri de Sarp Apak.

Özellikle Akın Akınözü izleyicilerini büyük bir heyecan sarmış durumda. Sadece Türkiye’deki değil yurt dışındaki hayranlarını da… Yakışıklı oyuncu Hercai dizisiyle yurt dışından da binlerce hayrana sahip olmuştu.

Akın Akınözü hayranları Kaderimin Oyunu için reyting duasına çıktı! 50

Peki Kaderimin Oyunu dizisini ne bekliyor? Hemen söyleyelim: Bol bol dram. Genç yaşta anne olmuş bir kadın olan Asiye’nin mücadelesini anlatacak dizide yine güçlü bir kadın hikayesi izleyeceğiz. Dizide Asiye’yi Öykü Karayel canlandırırken Akın Akınözü de Cemal karakterine hayat verecek.

Akın Akınözü’nün hayranları Kaderimin Oyunu dizisinin bol reyting alması için dua ediyor. Hayran oldukları oyuncuyu uzun süre ekranda görmek isteyen izleyiciler, uzun süredir bugünü beklediklerini belirtiyor.

Derya Uluğ’un seslendirdiği “Sana Çıkıyor Bu Yollar” adlı jenerik şarkısı, büyük beğeni toplamıştı. Şimdi izleyiciler dizinin hikayesindeki diğer müzikleri de fazlasıyla merak ediyor.