Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü kariyerinin zirvesinde ve yeni rotasını arıyor!

Akın Akınözü kariyerinin zirvesinde ve yeni rotasını arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, Hercai dizisi sayesinde büyük kazanımlar elde etti! Akın Akınözü İspanyol medyasında yer aldı! Genç oyuncu “karşı konulamaz Türk prensi” olarak tanımlandı! ATV’de yayınlanan Hercai dizisi yurt dışında pek çok ülkede izleyiciyi etkisi altına almış durumda.

2021 yılının Nisan ayında final yapan dizi, başrolleri paylaşan Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı. Akın Akınözü, dizi ile birlikte popüler oldu ve sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular arasına katıldı.

Hercai İspanya’da yayınlandıktan sonra ülkenin basını dizinin başrol erkek oyuncusu Akın Akınözü’yü mercek altına aldı. Genç oyuncuyla röportaj yapan İspanyol People dergisi, “Yeni ve karşı konulamaz Türk prensi” ifadelerini kullandı.

Röportajında daha yolun başında olduğunu söyleyen Akın Akınözü, öğrenecek çok şeyi olduğunu belirtti. Oyuncu, Hercai’deki Miran rolü için ise şöyle konuştu: “Mesleğimi hayata geçirmek için en iyi fırsattı ve ilk defa çabalarımın karşılığını aldım.”


Daha önce 4 farklı dizide rol alan Akın Akınözü asıl çıkışını Hercai dizisi sayesinde yaptı.İlk başrolünde büyük bir hayran kitlesi edinen ve Miran karakteri ile çok sevilen Akın Akınözü, dinlenmeye çekildi.

Üç sezon süren Hercai dizisinin çekimlerinde çok yorulan oyuncu bir süre dinlenmek istiyor.
Ancak gelen haberlere göre genç oyuncuya 3 farklı yapım şirketinden gelen yeni proje teklifleri geldi.

Akın Akınözü’nün henüz bir proje için karar vermediği belirtiliyor. Oyuncu şimdi kendi yolunu arıyor ve rotasını nereye kıracağı merakla bekleniyor. Yeni sezonda oyuncunun yeni bir dizide başrol oynaması da mümkün, dinlenmesi veya yurt dışına açılma adımlarının güçlendirmesi de mümkün.

Akın’ın hayranları oyuncunun yeni rotasını ve bundan sonra kariyerini nasıl şekillendireceğini çok merak ediyor.