Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü ve Tuzak dizisi için bir büyük tehlikenin farkında mısınız?

Akın Akınözü ve Tuzak dizisi için bir büyük tehlikenin farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü hayranları büyük bir heyecan ile 19 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan Tuzak dizisinin ilk bölümünü bekliyor. Hercai ve ardından Kaderimin Oyunu dizileri ile önemli bir çıkışa imzasını atan oyuncu, yeni sezonda bir intikam öyküsünün kahramanı olacak. Avukat Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü hayranları, dünyanın dört bir yanından paylaşımlar yapıyor.

Sosyal medyada Tuzak dizisiyle ve Akın Akınözü ile ilgili yüzbinlerce paylaşım görebilirsiniz. Birbirinden farklı kültürlerdeki bu insan topluluğunun en büyük arzusu Akın Akınözü’nün bu yeni projesinde de başarılı sonuçlar elde etmesi… Tuzak dizisinin hikayesini beğenen ve diziyi heyecanla bekleyenler çok geniş bir kitleyi kapsıyor.

Sadece Türkiye’de değil, dizinin heyecanı dünyanın birçok ülkesindeki dizi sevenler arasında yaşanıyor. Bunun altında yatan en önemli neden tabii ki çok geniş bir hayran kitlesi bulunan başrol oyuncusu Akın Akınözü… Ayrıca dizi hayranları başrol kadın oyuncusu Bensu Soral ile Akın Akınözü uyumunu da fazlasıyla merak ediyor.

Diziden beklenti bu kadar yüksek olunca da reytinglerin de çok iyi gelmesi gibi bir beklenti oluştu. Ancak Çarşamba rekabeti o kadar zor bir hale geldi ki, Tuzak dizisi için işlerin hiç de kolay olmadığı gerçeğini görmek lazım.

Akın Akınözü ve Tuzak dizisi için bir büyük tehlikenin farkında mısınız? 7

Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonda da çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Gecenin Ucunda ile Bir Peri Masalı isimli diziler de yine güçlü bir izleyici desteğine sahip bulunuyor. Ayrıca, Kanal D ekranında yayınlanan O Kız isimli dram dizisi de etkili bir çıkış yaptı ve Erkan Petekkaya’nın muhteşem oyunculuğu da geniş bir izleyici kitlesini bu diziye çekiyor. Son olarak Show TV ekranında Hayat Bugün dizisinin de 19 Ekim Çarşamba günü başlayacağını hatırlatalım.

Kuruluş Osman, O Kız, Gecenin Ucunda, Bir Peri Masalı, Hayat Bugün ile birlikte Tuzak… Çarşamba rekabeti çok sert geçecek ve Tuzak dizisinden yüksek reyting bekleyenler için ilk bölüm sonuçları büyük önem kazandı.

Tuzar dizisinden beklenti bu kadar yüksek olsa bile, çarşamba rekabetine damga vurmak ve Kuruluş Osman ile yarışabilecek noktaya gelmek hiçbir dizi için kolay değil.

Tuzak dizisinin fragmanlarının yanı sıra afiş çekimlerinden kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Dizi hayranları heyecanla ilk bölümü beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Farklı ülkelerden, farklı kültürlerden birçok izleyici de Akın Akınözü’ne olan hayranlıkları dolayısı ile Tuzak dizisinin heyecanını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla yaşıyor.