Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’ne yeni dizi Kaderimin Oyunu’nda güç veren bir ünlü var!

Akın Akınözü’ne yeni dizi Kaderimin Oyunu’nda güç veren bir ünlü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çok farklı bir dram hikayesi ve yine Akın Akınözü başrolde… Kaderimin Oyunu isimli Star TV dizisi ilk bölümü ile Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Öykü Karayel’in uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönmesini sağlayan Star TV dizisi, aynı zamanda komedi rolleri ile akıllarda kalan Sarp Apak’ı da dram rolüyle izleyicinin karşısına çıkartacak.

Hercai dizisindeki muhteşem çıkışından sonra Akın Akınözü, kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Şimdi oyuncu adına çok zorlu bir süreç başlıyor… Akın Akınözü, Kaderimin Oyunu ile etkili çıkışına devam etmek istiyor.

Hercai’deki partneri Ebru Şahin’in atv’de başlayan Destan isimli yeni dizisindeki muhteşem çıkışının bir benzerini Akın Akınözü de gerçekleştirebilecek mi? İşte hayranlar bu soruyu soruyor…

Akın Akınözü, yeni dizideki Cemal karakterini geliştirme sürecinde bir ünlü isimden de destek aldı. Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile haklı bir gurur yaşayan Beyti Engin, Akın Akınözü’nün en önemli destekçisi oldu.

Akın Akınözü, Beyti Engin’in kendisine sunduğu faydayı şu sözlerle ifade etti: “Önceki projemde çalışma imkanı bulduğum ve fikirleriyle karaktere çok farklı yerlerden bakmamı sağlayan sevgili Beyti Engin’le çalışmamızı bu projede de devam ettirdik.”

Akın Akınözü için kendisini kanıtlama projesi olarak ortaya çıkan Kaderimin Oyunu’nun reyting performansı da heyecanla bekleniyor.