Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi nasıl oluyor da reytinge yeniliyor, anlaşılır gibi değil!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisi nasıl oluyor da reytinge yeniliyor, anlaşılır gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanmakta olan Tuzak dizisinde ikinci bölüm geride kaldı. Birçok dizi hayranı sosyal medyadan yaptığı yorumlarda ne kadar heyecanlı ve güzel bir dizi olduğuna yönelik paylaşımlar yapıyor. Akın Akınözü hayranları hem avukat Umut karakterini beğendi hem de dizinin ilerleyişinden gayet memnun olduklarını belirtiyorlar.

Tuzak dizisinin ilk bölümü reytinglerde düşük sonuçlar alarak herkesi şaşırtmıştı. Aslında dizinin çok iyi bir reyting çıkışı yapması için izleyicinin aradığı her şeyin bu hikayede olduğu gözüküyor. Hem başroller etkili hem hikaye güçlü hem de heyecan ve merak unsurları ile Tuzak dizisi iyi reytingler alması beklenen bir proje. Sosyal medyada da birçok dizi hayranı bu duruma dikkat çekerek, çok kaliteli olarak nitelendirdikleri Tuzak dizisinin reyting engeline takılma ihtimalinden çok korkuyor.

Bu nedenle de ikinci bölümün sonuçlarının da düşük gelmesi herkesi kaygılandırıyor. Tüm kişiler kategorisinde bir hayli düşük reyting ile 14. sırada yer alabilen dizi, AB grubunda beşinci olurken, ABC1’de ise sekizincilik elde etti. Hiçbir kategoride ortalama reytingleri yakalamasa da yine de kemik bir izleyici kitlesinin desteğini alan Tuzak’ın çok iyi bir reyting sıçraması yapması beklense bile, bunun gerçekleşmesi artık daha da zorlaştı.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisi nasıl oluyor da reytinge yeniliyor, anlaşılır gibi değil! 7

“Umarım hak ettiği değeri görür, reyting kurbanı olmaz” diyen birçok izleyici bulunuyor. Kaliteli ve başarılı bir senaryo olduğunu belirten, Tuzak dizisinin uzun süre ekranda kalmasını isteyen birçok izleyici bulunuyor.

Tuzak dizisi, sadece Türkiye’de değil yurt dışındaki dizi hayranları tarafından da ilgiyle takip edilen bir yapım. Dizinin hikayesinde ters köşeler hiç bitmiyor. Heyecanlı ve aksiyon dolu sahneleriyle de dikkat çeken Tuzak, başrol oyuncuları Akın Akınözü ile Bensu Soral’ın iyi bir uyum yakalaması ile de beğeni topladı.

Tuzak dizisinde intikam hikayesinin yavaş yavaş aşka doğru ilerleyeceği gerçeğini bilen izleyiciler, bunun hemen gerçekleşmemesini ve biraz intikam hikayesi üzerinden gidilmesini de istiyor.