Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinin başarılı olma ihtimalini yükselten perde arkasındaki asıl güç!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinin başarılı olma ihtimalini yükselten perde arkasındaki asıl güç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle bu sezon buluşacak olan Tuzak dizisinden beklentiler çok yüksek. Özellikle de Akın Akınözü hayranları, oyuncunun avukat Umut karakterini canlandıracağı yeni dizisi için büyük bir heyecan içinde.

Akın Akınözü’nün partnerinin Bensu Soral olduğunun ortaya çıkması da artık oyuncu kadrosu konusunda taşların yerine oturduğuna işaret ediyor. Bensu Soral da ilk açıklamasında güzel bir dizi olacağını ifade ederek, Tuzak dizisinde yer aldığını kabul etti. Talat Bulut, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı gibi isimlerin de kadroda yer alması Tuzak dizisinin çok başarılı bir iş olabileceğine yönelik iyi bir izlenim veriyor.

Netflix ve Disney Plus gibi etkili dijital platformların Türkiye’yi bir üretim üssüne çevirme çabaları sonuç buldu ve birçok Türk yapımı dünyaya yayılarak büyük başarılar elde etti. Bu sürecin henüz başında olduğumuz gerçeği de ortada ve hem yapım firmaları hem de senaristler yoğun şekilde yeni projeler için çalışıyor.

Televizyon kanalları da yeni projelerle izleyicileri ekranda tutma çabasını sürdürüyor. İşte bu noktada da senaryolar öne çıkıyor. İyi bir senaristin elinde bir dizi zirveye çıkabilirken, izleyiciyi etkilemeyi başaramayan senaryolar ise kısa sürede ilgiyi kaybediyor. Bu noktada senarist ve senaryo denklemi öne çıkıyor.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinin başarılı olma ihtimalini yükselten perde arkasındaki asıl güç! 8

Tuzak dizisi için iyi bir oyuncu kadrosu oluşturuldu ama yeterli değil. Sonuç olarak perde arkasındaki en önemli güç senarist Eylem Canpolat olarak gözüküyor.

2006 yılından bu yana dizi senaryolarına imzasını atan Eylem Canpolat’ın kariyerinde o kadar başarılı diziler var ki, Tuzak için heyecanla bekleyen birçok izleyici bu kadar büyük deneyimden sonra senaristin çok başarılı bir hikaye ortaya koymasını bekliyor.

Sıla dizisiyle birlikte yazdığı hikayeler ile milyonları etkileyen Eylem Canpolat’ın yazdığı diziler arasında Gümüş, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Karadayı, Kara Para Aşk, Siyah Beyaz Aşk,Gülperi, Doğduğun Ev Kaderindir ve Sefirin Kızı gibi çok etkili projeler bulunuyor.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinin başarılı olma ihtimalini yükselten perde arkasındaki asıl güç! 9

Birbirinden farklı hikayeleri bulunan ve milyonlarca kişiyi etkilemiş olan bu dizileri yazan Eylem Canpolat, Tuzak dizisinin de gizli gücü olarak öne çıkıyor.

Eylül başında sete çıkacak olan Tuzak dizisi için ön hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yapacağı dizinin afişi de paylaşıldı ve kanlı saat dikkat çekti.

Avukat Umut karakterinin babasının suikaste uğraması ile başlayacak olan dizide, kanlı saat de Umut’un babasına ait. Bu detay da Tuzak dizisinin hikayesinin bir intikam hikayesi olacağını gösteriyor.