Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak’ın sete çıkmasına az kaldı ancak hala büyük bir eksik var!

Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak’ın sete çıkmasına az kaldı ancak hala büyük bir eksik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai’yle büyük bir çıkış yapan Akın Akınözü, TV 8 için çekilecek yeni dizisinin setine çıkmak için gün sayıyor. Çekimlere başlamak için neredeyse tüm hazırlıklar tamamlandı ancak ortada hala büyük bir eksiklik var.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Akın Akınözü, Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yapmış, özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Akınözü, Hercai’nin ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana geldi. Ancak dizi reytinglerde aradığını bulamadı.

Akın Akınözü ATV ve Star TV’den sonra şimdi de TV8 ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Tuzak isimli dizinin başrolünde yer alacak. Dizinin çekimlerine başlanmasına çok az kaldı ancak hala başrol kadın oyuncusu belli olmadı. Gelen bilgiye göre bir isimli görüşmeler tamamlanmak üzere. Ancak bu ismin kim olduğu henüz belli değil.

Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak’ın sete çıkmasına az kaldı ancak hala büyük bir eksik var! 7

Bu arada kısa süre önce ortaya atılan iddiaya göre Akın Akınözü’nün Tuzak dizisindeki partneri Bensu Soral olacak. En son geçen yaz Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen Soral, eğer bu iddia gerçek çıkarsa setlere verdiği arayı Tuzak dizisiyle bozacak. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün partnerliği henüz bir iddia olsa da hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

TV8’in Tuzak dizisinin çok iddialı geleceği belirtiliyor. Daha önce çektiği Kırmızı Oda ile yurt dışında büyük bir başarı yakalayan kanalın Tuzak’la da yabancı ülkeleri fethetmesi bekleniyor. Dolayısıyla dizinin ve kanalın en büyük silahı, özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok sevilen Akın Akınözü olacak.

Senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak Tuzak dizisinde Akın Akınözü bir avukatı canlandıracak. Dizi için şimdiye kadar Talat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik’le anlaşma yapıldı. Dizinin hikayesiyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.