Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi hayal kırıklığından sonra Şükrü Özyıldız’dan yeni proje!

Akıncı dizisi hayal kırıklığından sonra Şükrü Özyıldız’dan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, 2021 yılında yayınlanan Akıncı dizisinde fantastik bir kahramanı canlandırmış ama farklı çekim teknikleri ile öne çıkartılan bu hikaye 20 bölümlük bir proje olarak kalmıştı. Dizi büyük hedefler ve hayallerle başlamış, çok yüksek bütçeler harcanmış ama izleyici ilgisi tahmin edilenden daha düşük kaldığı için de ilk sezon sonunda final yapmıştı.

Sonraki süreçte sadece Masumlar Apartmanı dizisine konuk oyuncu olarak katılan Şükrü Özyıldız, başka bir dizide de yer almadı. Hayranlarının yeni bir dizi ile yeniden televizyon ekranına dönmesini beklediği oyuncu, bir sürprizi olduğunu ama detay vermek istemediğini açıkladı.

Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, yaz aylarında filmin ikinci versiyonunda da rol almıştı. Aşk Taktikleri 2 isimli yeni filmin ne zaman yayınlanacağı da henüz Netflix tarafından duyurulmadı.

Alice Müzikali’nin devam etmesine karar verilmesinin ardından Şükrü Özyıldız da ekip arkadaşları ile birlikte yeniden sahneye çıkacak. Ancak oyuncunun yeni bir projesi de var ve detay vermiyor.

Sokakta muhabirlerle karşılaşan ünlü oyuncu, hayranlarına müjde verdi: “Yakında başlayacak bir şey var ama şu an bi açıklama yapamıyorum.”

Akıncı dizisi hayal kırıklığından sonra Şükrü Özyıldız'dan yeni proje! 7

Şükrü Özyıldız yeniden televizyon ekranına mı dönecek yoksa dijital için mi bir proje yapacak? Oyuncu detay vermekten ısrarla kaçında.

Yer alacağı mecraları seçme konusunda ise Şükrü Özyıldız düzen değişiminin ne kadar hızlı yaşandığını şu sözlerle anlattı: “Her mecranın kendisine göre dinamiği var. Tabii ki dijital ortamlar biraz daha özgür gibi duruyor. Ama çok geçişken bir dönemdeyiz. Bir sene öncesiyle, bir sene sonrası arasındaki fark eskinin 10 sene arasındaki fark kadar bir şey. Her şey çok hızlı evriliyor.”

Oyuncu için aslında projenin hangi mecrada yayınlanacağı değil, senaryo daha önemlidir. Şükrü Özyıldız bu mesajı ile iyi bir senaryo olursa yeniden televizyon dizilerinde de rol alabileceğini ifade etmiş oldu.

Şükrü Özyıldız, “Oyunculuk işinin başlangıcı mecra değil, senaryo. Gerisi ondan sonra, önce senaryo. Senaryonun durumuna göre hangi senaryo hangi platformda ne kadar özgür icra edilebilir. İster istemez artık bunlara bakıyorsunuz” diyerek seçici olduğundan da bahsetti.

Bakalım ünlü oyuncu yeniden televizyon dizilerine dönecek mi, yoksa dijital bir dizi veya sinema filmi mi yapacak? Yeni proje var ama henüz detay yok.