Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisine veda eden Şükrü Özyıldız yaptığı hareketle kalpleri kazandı!

Akıncı dizisine veda eden Şükrü Özyıldız yaptığı hareketle kalpleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Akıncı dizisi 10. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak veda etti. Dizinin final yapmasını bekleyenler, devam edeceğini öğrenince çok şaşırdı. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Şükrü Özyıldız, veda mesajında “Tekrar görüşmek üzere” diyerek de dizinin yaz arası verdiğine vurgu yaptı.

Akıncı dizisi için geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana büyük bir çaba sergileyen oyuncu, formunu korumak adına da beslenme düzenine çok dikkat çekti. Dizinin hayranları Akıncı dizisi macerasının devam edecek olmasından memnun. Şükrü Özyıldız şimdi Demet Özdemir ile başrolünde yer alacağı Aşk Taktikleri isimli Netflix filminin heyecanını yaşıyor. Oyuncu yakında film için sete çıkacak. Çekimlerin Haziran ayı içinde başlaması bekleniyor. Şükrü Özyıldız yaptığı bir hareket ile de herkesin taktirini kazandı.

Ünlü oyuncu sevdiği eşyaları istismara uğrayan çocuklar için bağışa döndürüyor… Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin başlattığı kampanyaya katıldığını duyuran Şükrü Özyıldız, hayranlarından büyük takdir kazandı.

Akıncı dizisine veda eden Şükrü Özyıldız yaptığı hareketle kalpleri kazandı! 7

Ünlü oyuncunun da katıldığı kampanya mesajında da şu ifadeler yer alıyor:

“Çocuklar bizim geleceğimiz, en kıymetlilerimiz. Türkiye’de maalesef 10 çocuktan 6’sı fiziksel, psikolojik ya da cinsel istismara uğruyor. Onların ellerinden tutabilmek ve umut olabilmek için sevgili Şükrü Özyıldız, sevdiği eşyalarını UCİM yararına bağışa dönüştürüyor!

Bağışa dönüşen ürünlerin ödemeleri ise ücretsiz hukuki destekten mahremiyet eğitimlerine kadar birçok çalışmanın yapıldığı Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Merkezi’nin açılması için destek olacak.”