Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde açığa çıkan sır, birçok şeyi değiştirecek!

Akrep dizisinde açığa çıkan sır, birçok şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı Akrep dizisi, Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin ilk 5 bölümlük performansında hikayenin ve oyunculukların çok güçlü olduğu ve sürükleyici bir yanının bulunduğu netleşti. Ancak reytingler bunu destekleyecek derecede iyi gelmiyor.

Akrep dizisinin hak ettiğinden çok daha az reytingler alması ise şaşırtıcı bir durum. Cuma rekabetinin zorluğu da burada etkili ama Star TV ısrarlı olur ise Akrep mutlaka izleyicisine bulacaktır. Başrol oyuncularının müthiş performansı ile 6. yeni bölüm de çok renkli geçecek. İzleyicilerin de fark ettiği üzere hikaye iyi bir şekilde akıyor ve sakız gibi sündürme durumu da yok.

Perihan ve Ferda arasında bir işbirliği yaşanacak. Fikret’in kendisini aldattığı Selma’yı hedefe koyan Ferda, büyük bir oyun planlıyor. Perihan ile Ferda ikilisi Selma’ya karşı mı birleşti bu da merak konusu..

Akrep dizisinin 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda büyük bir sürpriz var. Perihan, Ferda’nın herkesten sakladığı ikinci kızını bulmuştu. Yeni bölümde Ferda, annesinin sırrını öğrenmiş olduğunu görünce şoke olacak. Dizinin takipçileri, “Senaryo hızlandı, olaylar çabuk çözülüyor” diyerek hikayenin gidişatından memnun olduklarını dile getiriyorlar.

Bir önceki bölümde Ferda’nın intihar etmesi üzerine canı yanan Perihan, kızını kurtarmıştı ve aralarında da yeni bir  dönem başlamıştı. Bu yeni dönemin neler getireceğinin ilk izleri fragmanda yer aldı.

İşte Akrep dizisinin 6.bölüm fragmanı: