Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinde Yusuf Çim ve Aslı Melisa Uzun sosyal medyanın gündeminde!

Akrep dizisinde Yusuf Çim ve Aslı Melisa Uzun sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği, STAR TV’de ekrana gelen ‘Akrep’ perşembe akşamı yine soluksuz izlenecek bir bölümle ekrana gelecek. Berna’nın ölümüne yol açan Ferda karakterinin herkesi dize getirme oyuncu sonuç verecek mi? Berna’yı Fikret’in öldürtmek istediği iddiasını ortaya koyan bunun için de Aras’ı parayla tuttuğunu söyleyen Ferda, bakalım işlediği cinayeti örtbas edebilecek mi?

Dizinin geçen haftaki bölümünde taşıdığı sır ve vicdan azabından dolayı duygularına engel olmaya çalışan Aras sonunda dayanamayıp aşık olduğu Duru’ya açılmıştı. İki aşık sonunda kavuştu derken, yeni bölümde Hacer’in karakola gidişiyle gizli kalan gerçekler ortaya çıkacak.

Aras’ın annesinin ölümündeki payını öğrenen Duru büyük bir yıkım yaşarken, aşıkların bu sınavı geçip geçemeyecekleri ise büyük bir merak konusu. Dizinin iki çaresiz aşığı Duru (Aslı Melisa Uzun) ve Aras (Yusuf Çim) yayınlanan her bölümde “ArDu” etiketiyle sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giriyor.

Akrep dizisinde Yusuf Çim ve Aslı Melisa Uzun sosyal medyanın gündeminde! 7

Hem Yusuf Çim hem de Aslı Melisa Uzun dikkat çeken oyunculuk performanslarıyla hayranlarından büyük ilgi görüyor ve takdir topluyor.

Perşembe akşamları reytinglerini yeniden yükseltme çabası içinde olan ‘Akrep’, yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de STAR TV’de yayınlanacak. Demet Akbağ ve Evrim Alasya yine etkileyici performansları ile göz dolduracak. İşte Akrep dizisinin 11. bölüm fragmanı: