Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisindeki asıl meselesi yanlış anlamış olmayın, intikam görüntü asıl gerçek başka!

Akrep dizisindeki asıl meselesi yanlış anlamış olmayın, intikam görüntü asıl gerçek başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akrep dizisinin üzerine ölüm kokusu sindi, yok böyle bir ihanet ve entrika sarmalı! Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya başlayan Akrep, öyle sert bir hikayeye sahip ki, izleyiciler bu kadarını beklemiyordu. Evrim Alasya ve Demet Akbağ’ın başrollerinde yer aldığı dizide, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy da güçlü performansları ile yer alıyor…

Aslı Mesila Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Taha Baran Özberk, Müge Su Şahin gibi oyuncuların da yer aldığı kadro ve ortaya koydukları performanslar ilk bölümde bile planlamanın çok iyi yapıldığını gösterdi. Reytingleri ile Cuma rekabetine hızlı giriş yapan ve yeni bölümleriyle de izleyici sayısını artırmasına kesin gözüyle bakılan bir dizi Akrep…

18 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 2.bölümden ilk fragman paylaşıldı. Berna’yı kim öldürdü? Perihan, kızı Ferda’ya nasıl bir bedel ödetecek? Fikret ise Ferda’dan Berna’yı kimin öldürdüğünü öğrenmek için çaba harcıyor. Dizi adeta kadının kadına kötülüğünün ne kadar ileri gidebileceğini de anlatıyor.

Akrep dizisindeki asıl meselesi yanlış anlamış olmayın, intikam görüntü asıl gerçek başka! 7

Kötü bir kocadan kaçıp, zengin bir adamda kurtuluşu bulan Perihan’ın bu hayat için geride bıraktığı kızı Feride’nin intikam hikayesi gibi görünse de aslında gerçek mesaj bu değil. Feride, geçmişin öcünü almak değil, gücün ve paranın sahibi olmak için bu yola başvuruyor.

Perihan ve Berna’nın bir an fakir kadınlar olduğunu düşünün. Ferda, böyle bir intikam için bu hareketleri yapmazdı. Ferda için gerçek olan tek şey var, kendisine ait olduğuna inandığı gücü ve parayı eline geçirmek. Bunu yaparken de annesi tarafından terk edilmiş bir çocuk olma mağduriyetinin altına gizleniyor.

Üvey kız kardeşi Berna’nın kocası Fikret’le ilişki yaşayan Ferda, annesi Perihan tarafından uyarıldı. Bu anne – kız tablosu izleyicilere bir hayli farklı geldi. İşte Akrep de bu farklılık üzerinden yürüyor ve izleyiciler yeni bölümü heyecanla bekliyor.

İşte 18 Aralık Cuma günü yayınlanacak 2. bölümden yeni görüntüler: