Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisindeki başarısı Müge Su Şahin’e yeni rolün kapısını araladı!

Akrep dizisindeki başarısı Müge Su Şahin’e yeni rolün kapısını araladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 yılında Ankara’da dünyaya gelen Müge Su Şahin henüz oyunculuk yolculuğunun başlarında bulunuyor. Bizim Hikaye isimli dizide kısa bir rol alıp, iyi deneyim sahibi olan Müge Su Şahin, geçen sezon ise Star TV’nin sevilen dizisi Akrep’de kendisini gösterdi.

Merve karakteri ile 26 bölüm süren Akrep dizisinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Müge Su Şahin, genç yaşına rağmen gayet iyi performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncuya bu başarısı yeni bir rol olarak geri döndü.

Avşar Film tarafından hazırlanan Masum ve Güzel isimli dizi projesindeki genç oyuncuların arasına Müge Su Şahin de katıldı… Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Aslı Sümen, Erkan Meriç, Doğan Bayraktar gibi genç isimleri bir araya getiren projede Müge Su Şahin de ekibe katılmış oldu.

Elif karakterini canlandıracak olan oyuncunun rolünü hayranları merakla bekliyor.

Şimdiye kadar diziyle ilgili ortaya çıkan bilgilerde tecrübeli isimler arasında Mine Tugay yer alıyor. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle öne çıkan Yalçın Hafızoğlu’nun da başrol erkek oyuncu olarak anlaşma yaptığına yönelik iddialar bulunuyor.