Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisindeki kasvete aldanmayın sette her şey tam tersi!

Akrep dizisindeki kasvete aldanmayın sette her şey tam tersi!

tarafından ker_def

Cuma akşamları ekrana gelmekte olan Akrep dizisi, ilk 6 bölümü ile büyük dikkat çekti. Hak ettiği reytinglerin altında sonuçlar alsa da güçlü bir yapım olduğunu sergileyen dizinin 7. yeni bölümünü 15 Ocak akşamı izleyebilirsiniz. Dizinin her sahnesi kasvet dolu, gerilim hiç eksik olmuyor ve dramın ağırlığı da fazlasıyla hissediliyor. Ancak sette durumlar tam tersi. Oyuncuların eğlenceli anları sosyal medyada beğeni üstüne beğeni alıyor.

1441 Productions imzalı, Star TV’nin cuma akşamları ilgiyle izlenen dizisi ‘Akrep’, ekranda olduğu kadar sosyal medyada da ilgi görüyor. Dizide Merve karakterini canlandıran genç oyuncusu Müge Su Şahin’in yapımın kamera arkasında çektiği ve Instagram hesabından yayınladığı videolar ise sosyal medyanın fenomen işleri arasında yer alıyor.

Kamera önünde gerilimin eksik olmadığı dizinin kamera arkasında ise eğlence ve kahkaha eksik olmuyor. ‘Akrep’in genç oyuncuları Esila Umut, Beril Pozam ve Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin’in büyük ilgi gören videolarına eşlik ederken; Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve usta oyuncu Demet Akbağ da eğlenceye dahil olup setin pozitif atmosferini seyirciye yansıtıyorlar.

Kamera arkasından keyifli anların resmedildiği videolara dizinin takipçileri yorum ve beğeni yağdırıyor.

‘Akrep’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle cuma saat 20.00’de Star TV’de!