Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinin bir karakteri TRT 1’in yeni dizisi Mevlana’nın oyuncu kadrosuna katıldı!

Akrep dizisinin bir karakteri TRT 1’in yeni dizisi Mevlana’nın oyuncu kadrosuna katıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacağı kısa süre önce duyurulan Mevlana dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Birbirinden başarılı dönem dizilerine imza atan TRT 1’in yeni projesi Mevlana’nın kadrosuna iki ünlü oyuncu daha katıldı.

Mevlana dizisi, yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Vicdan adlı dizide başrolleri paylaşan Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’yi yeniden bir araya getiriyor. İddialı bir yapım olacağı konuşulan Mevlana dizisinin çekimleri Konya’da gerçekleştirilecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Mevlana dizisinin ekibine iki ünlü oyuncunun daha katıldığını duyurdu. Altuntaş, İlker Aksum ve Yusuf Çim’in Mevlana’nın kadrosunda yer alacağını açıkladı.

Akrep dizisinin bir karakteri TRT 1'in yeni dizisi Mevlana'nın oyuncu kadrosuna katıldı! 7

Bugüne kadar birçok başarılı yapımda rol alan İlker Aksum, son olarak bu yıl yayına giren ancak kısa süre sonra final yapan Ramo dizisinde Hasan karakterini canlandırmıştı. Genç ve yakışıklı oyuncu Yusuf Çim de, bu hafta final yapan Akrep dizisinde Aras karakterine hayat veriyordu.

Kale Film’in TRT için çekeceği Mevlana dizisinin yönetmenliğini Can Ulkay üstleniyor. Senaryosu ise Ali Aydın tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan ve Mert Turak gibi usta isimler rol alacak.

Dizinin kadrosu oluşturuldaktan sonra çekimlerin Konya’da başlaması ve ilk bölümünün eylül ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.