Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akrep dizisinin finalinden sonra Demet Akbağ kendine yeni rota çizdi!

Akrep dizisinin finalinden sonra Demet Akbağ kendine yeni rota çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Usta oyuncu Demet Akbağ, 61 yaşında ve sağlıklı, fit vücuduyla dikkatleri çekiyor. Çeşme’de tatiline başlayan oyuncu, magazin muhabirlerinin dikkatinden kaçmadı.

Star TV ekranında yayınlanan ve bu sezonun hikaye olarak güçlü ama reytingler olarak zayıf kalan dizisi Akrep’te usta oyuncuyu hayranları bir kez daha izleme fırsatı buldu.Evrim Alasya ile birlikte Akrep dizisinde yine ustalığını konuşturan oyuncu, Perihan karakteri ile akıllarda da kalıcı oldu.

Akrep’in 26 bölümlük garanti anlaşması, erken final yapmasına engel oldu.Zira Star TV, reytingleri düşen diğer dizilerine erken final yaptırırken Akrep ise planlandığı gibi bitti.

Demet Akbağ’ın Menajerimi Ara’ya konuk olmasından sonra yeniden uzun süreli bir dizi ile ekranda yer alması hayranlarını mutlu etti. Dizinin finalinden sonra kendisine yeni bir rota seçen usta oyuncu, Çeşme’de tatile başladı.

Çeşme tatilinde görüntülenen oyuncu, fit haliyle dikkatleri çekti. Denizde uzun süre yüzen Demet Akbağ, arkadaşları ile de keyifli anlar yaşadı. Oyuncunun yeni sezonda bir projesi olup olmayacağı da merakla bekleniyor.