Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinin reytinglerine bakanların içi acıyor!

Akrep dizisinin reytinglerine bakanların içi acıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’nin Cuma akşamları ekrana getirdiğinde iyi reytingler alan dram dizisi Akrep’in son geldiği durum içler acısı… Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisini başrolde buluşturan dizinin raydan çıkmasının ilk nedeni Star TV’nin gün değiştirerek perşembeye alması oldu.

Seni Çok Bekledim dizisi için günü değiştirilen Akrep, bu adımdan sonra hep düşüş yaşadı ve izleyicilerini bir bir kaybetti. Akrep’in yerine başlayan Seni Çok Bekledim dizisi için de Cuma rekabeti iyi gelmedi ve 2 bölüm sonra final yapılacak.

Akrep dizisinde ise izleyici erimesi öyle bir noktaya geldi ki, reytinglerine bakanın içi acıyor. İyi oyunculukların sergilendiği, fena sayılmayacak bir hikayenin yer aldığı Akrep dizisinin tüm kişilerde 36. sırada yer aldığını biliyor musunuz?

Daha da sıkıntılı tablo AB grubunda yaşanıyor. Dizi o kadar düşük bir oran elde etti ki, dün akşam yayınlanan 18. bölüm AB’de günü 61. sırada tamamladı. ABC1’de de 35. olabilen Akrep dizisinin 26 bölüm garantisi ile ekranda yer aldığı ifade ediliyor.

Star TV, bu sonuçlara nasıl katlanıyor bunu da merak ediyor izleyici… Sol Yanım dizisini çok daha iyi oranlarda ike sürdürmeyen ve kestirip atan kanal, aynı tavrı bu sezon sıklıkla uyguladı.

İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizileri de Star TV tarafından düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılmıştı. Ancak bu yapımlar bile Akrep’ten çok daha fazla izleyiciye ulaşabiliyordu.

Akrep dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizi 22 Nisan Perşembe akşamı ekranda olmaya devam edecek.