Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aksiyon sahneleriyle büyüleyen Teşkilat’ın arkasında büyük emek var!

Aksiyon sahneleriyle büyüleyen Teşkilat’ın arkasında büyük emek var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, reytingleriyle üçüncü sezon için de göz kırpıyor. Özellikle aksiyon sahneleriyle dikkat çeken diziden gelen bir kamera arkası görüntüsü, verilen emeği de gözler önüne seriyor.

İkinci sezonuyla ekrana gelen Teşkilat dizisi son günlerde reytinglerde düşüş yaşıyor. Bu kış sezonunun başından beri sıkı bir mücadele içinde olduğu Kanal D dizisi Yargı’ya yerini kaptıran Teşkilat’ta son günlerde biraz sıkıntılı günler var.

Her bölümde yer alan başarılı aksiyon sahneleriyle izleyiciyi büyüleyen Teşkilat’tan gelen bir kamera arkası görüntüsü dizinin oyuncularının bu sahneler için ne kadar emek harcadığını gözler önüne seriyor. Kamera arkası görüntülerde Deniz Baysal’ın aksiyon sahnelerini nasıl çektiği görünüyor.

İki sezondur izleyicinin büyük bir heyecanla izlediği Teşkilat dizisindeki aksiyon sahneleri her zaman gündem konusu oluyor. Bu sahnelerin başarısı izleyiciler tarafından büyük övgüyle bahsediliyor. Ancak son zamanlarda Teşkilat dizisindeki reyting sıkıntısı da gündemde.

Reytingleri düşen dizinin üçüncü sezonunun tehlikeye girip girmediği merak ediliyor. Ancak dizilerini hemen harcamayan TRT’nin, reytingleri çok da kötü durumda olmayan Teşkilat’ı sona erdireceği pek de akla yakın gelmiyor. Ancak yeni sezonda hikayede bazı değişikliklerin yapılması şart gibi görünüyor.

Diziden en son, başrol oyuncularından biri olan Ezgi Eyüboğlu ayrılmıştı. Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceren, Halit Başkan’ın babası olduğunu öğrendikten hemen sonra vurulmuştu ancak ölüp ölmediği açıklanmamıştı.

Karakteri canlandıran Ezgi Eyüboğlu’nun Twitter hesabından yaptığı “Hoşça kal Ceren” paylaşımı kafalardaki soru işaretlerini gidermişti. Ancak Ceren’in Teşkilat’taki rolünün son bulacağı uzun süre önce ortaya çıkmıştı. Ceren karakteri aslında diziden daha önce ayrılacaktı. Fakat karakter diziye yaklaşınca ömrü iki sezon sürmüştü.