Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak 9. bölüm analizi; Nadia’nın kimliği deşifre oldu!

Al Sancak 9. bölüm analizi; Nadia’nın kimliği deşifre oldu!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki dokuzuncu bölümüyle yoğun ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Al Sancak’ta Nadia’nın ‘Beyaz Melek’ kimliğinin deşifre olması ve bunu bilen Mithat ve Amy’nin ölmesi bölüme damga vurdu. ‘Al Sancak’ın dokuzuncu bölümünde neler oldu?

Özel Kuvvetler’in üst üste başarılı operasyonlar gerçekleştirmesi Ahtapot yapılanmasını radikal kararlar almaya zorladı. Yeni denkleme ismi gibi hızla giren Boran, hedefine ilk olarak Ali Yüzbaşı’nın kardeşi Savcı Sedef Banazlı’yı koydu.

Ahtapot tarafından kaçırılan Milli Savunma Sanayi’nin kilit ismi Profesör Cihangir Yılmaz’ı taşıyan helikopterin sınır hattında zorunlu iniş yapması, Ahtapot için yeni bir kriz doğurdu. Bu gelişme Pençe Timi içinse rehineyi kurtarmak adına büyük bir fırsattı, Beyaz Melek sayesinde Cihangir kurtarıldı.

Operasyonu yöneten Sacit Komutan, bu fırsatı değerlendirmek için tüm imkanları seferber etti. Diğer taraftan da geçmişi üzerindeki sisi dağıtmaya çalıştı. Bu süreçte eski silah arkadaşı Çelebi’den destek aldı.

Mithat, profesörü bulunduğu yerden çıkarıp güvenle Ahtapot’un bilim üssüne nakletme görevini Nadia ile Amy’e verdi. Boran’ı sahaya süren Ahtapot ise, Mithat üzerinden kendi iç hesaplamasını yaşamaktaydı. Ortaya dökülen bilgiler Nadia için hayati öneme sahipti. Nadia, annesinin yıllar önce Boran tarafından öldürüldüğünü öğrendi ancak inanmadı.

İkilinin ardından Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi de olay yerine doğru yola çıktı. Tim, Nadia’nın bölgedeki varlığından habersizdi.

Mithat’ın kimliği deşifre olduğu için; Boran, Ahtapot’tan aldığı emirle Mithat’ı öldürdü. Nadia ise, Amy’i öldürdü. Boran’ın da dahil olmasıyla sınır hattı herkesin kozlarını paylaştığı büyük bir çatışma alanına döndü. Yüzbaşı Ali ile çatışmaya giren Boran’ı Nadia’nın Ali’yi vurarak kurtarması ise büyük merak konusu oldu.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşılıyor.