Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinin reytingi düşük ama Halil İbrahim Ceyhan’ın popülerliği zirve yaptı!

Emanet dizisinin reytingi düşük ama Halil İbrahim Ceyhan’ın popülerliği zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan günlük dizi Emanet, üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor. Yeni haftada yeni bölümlerinin yayınlanması beklenen dizinin başrolünde Halil İbrahim Ceyhan bulunuyor. Genç oyuncu, ilk iki sezonda Sıla Türkoğlu ile çok başarılı bir partnerlik süreci yürüttü. Ancak Türkoğlu’nun hikayeden ayrılmasından sonra Emanet dizisinde kalmaya devam eden Ceyhan, projeyi adeta omuzlarında taşıyor.

Emanet dizisi günlük bir yapım ve tutkulu bir izleyici kitlesine sahip. Ancak reytinglere bakıldığı zaman bu izleyici grubunun diğer haftalık diziler nazarından çok da yüksek olmadığı görülüyor. Yine de sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması noktasında Emanet’in ayrı bir yerde konumlandığını söylemek lazım.

Halil İbrahim Ceyhan ise diziden bağımsız şekilde sosyal medyada son 1 yıllık süreçte büyük bir atak yaptı. Emanet dizisinin ilk başlarından itibaren sosyal medyada görünür olan oyuncu, son 1 yıllık süreçte ise en çok konuşulan oyuncular listesinde üst sıralara doğru çıkmaya başladı.

Digilup ajansının yaptığı araştırmada ise sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde Halil İbrahim Ceyhan’ı 1 numarada görüyoruz. Oyuncu sadece birinci olarak dikkat çekmiyor, en yakın rakibine attığı 478 bin ileti ile de ciddi bir fark atmış durumda.

Halil İbrahim Ceyhan’ı Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak izliyor. Üçüncü sırada ise Tuzak dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü bulunuyor.

Emanet dizisinin reytingi düşük ama Halil İbrahim Ceyhan'ın popülerliği zirve yaptı! 7

Sosyal medyada en çok konuşulan oyuncular listesinin ilk sırasında, reytingleri diğer tüm rakiplerinin başrolündeki dizilerden düşük olmasına rağmen Halil İbrahim Ceyhan’ın zirvede yer alması çok anlamlı.

Oyuncuya sosyal medyada gösterilen bu destek, ilerleyen süreçte yer alacağı projeler ve başarısını da ciddi şekilde etkileyecek gibi gözüküyor.