Ana sayfa Sosyal Medya Al Sancak dizisinin Selçuk’u Ahmet Olgun Sünear da bir asker çocuğu!

Al Sancak dizisinin Selçuk’u Ahmet Olgun Sünear da bir asker çocuğu!

tarafından ker_def

Dizide Piyade Uzman Çavuş Selçuk Türker’e hayat veren Ahmet Olgun Sünear, karakteri hakkında konuştu. Timin makineli tüfek nişancısı olan oyuncu, bu rolden gayet memnun.

Ahmet Olgun Sünear, “Takımın ağır makineli tüfek nişancısı. Dolayısıyla takımın atış ve kas gücünü temsil ediyor. Yüksek enerjisi nedeniyle genellikle çok acıkan ve çok yemek yiyen bir karakter. On senedir takımın bir parçası. Hayallerinden biri bir gün subay olabilmek” dedi.

Al Sancak dizisinin Selçuk'u Ahmet Olgun Sünear da bir asker çocuğu! 7

Eğitim sürecinin bir takım olma yolunda kendilerine büyük yardımı olduğundan bahseden genç oyuncu, Al Sancak gibi Türk askerinin kahramanlıklarını anlatan bir projede bulunmanın farkını yaşıyor.

Oyuncu diyor ki, “Askeriye yabancı olduğum bir ortam değildi. O yüzden askeri disiplini içimde bulmak çok zor olmadı. Yoğun teknik bir eğitim sürecimiz oldu. Bu hem operatör olarak silah kullanımı ve taktik bilgiler bakımından yüksek bir kaliteye ulaşmamızı sağladı. Uzun süreli yoğun eğitim sürecimiz ayrıca takım olma yolunda bize çok yardımcı oldu.”

“Selçuk’u canlandırmak övünç kaynağı”

Olgun Sünear’ın babası da asker. İşte bu nedenle de bir subay çocuğu olmanın farkıyla Al Sancak dizisinde farklı duygular yaşıyor. Oyuncu, “Emekli bir subayın evladı olarak, bir Türk Silahlı Kuvvetler mensubunu canlandırmak benim için yüksek bir övünç kaynağı” ifadesini kullandı.

Yönetmenliğini Can Emre’nin yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali üstlenirken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor.