Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak projesinin bir diziden çok daha büyük anlamı var!

Al Sancak projesinin bir diziden çok daha büyük anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazatesi.com / Detay- Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Al Sancak dizisi, ikinci bölümüyle de yine milyonların desteğini almaya devam ediyor. Reyting birincilikleri elde ederek, rakip dizilerin önüne geçmeye başlayan Al Sancak, sadece AB grubunda Camdaki Kız’ın gerisinde bulunuyor. Diğer reyting gruplarında dizinin başarılı performansı devam edecek gibi gözlemleniyor.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı Al Sancak dizisi, Türk askerinin kahramanlıklarını anlatan bir yapım olması nedeniyle, ülke insanında milli birlik ve beraberlik duygularını da açığa çıkartma noktasında başarılı bir yapım olarak gözüküyor.

Dizinin hikayesinde önemli rollerden birisinde de tecrübeli oyuncu Ahmet Yenilmez’i görmekteyiz. Emekli asker Çelebi karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Al Sancak’ın bir diziden daha büyük anlamı bulunduğunu düşünüyor.

Al Sancak projesinin bir diziden çok daha büyük anlamı var! 8

Mazlum milletlerin Türk askerine olan özleminden bahseden Ahmet Yenilmez, Al Sancak dizisi ile birlikte tüm dünyaya önemli bir mesaj verildiğini düşünüyor.

Ahmet Yenilmez’in dizi hakkındaki ifadeleri şöyle: “Bugünün bir de geçmişi var. Ben de bu genç neslin dününe ait bir karakterim. Bazı meslekler vardır, emeklisi olmaz. Bazı insanlar vardır, üniforma giymez ama o şuurda olur. Çelebi de öyle bir karakter.”

Al Sancak projesinin bir diziden çok daha büyük anlamı var! 9

Bu işin sadece ülkemizle değil, tüm dünyayla ilgisi olduğunu dile getiren Yenilmez, “Nerede mazlum varsa bu üniformayı bekliyor” ifadeleriyle de Al Sancak’ın bir diziden daha büyük anlamının bulunduğunu ifade etti.

Askerliğin para karşılığı yapılacak bir iş olmadığı, tamamen bir insanın yüreği ile ilgili olduğunu anlatan oyuncu, “Güzel bir ekip, çok titizlikle çalışılıyor” diyerek de dizi için büyük emekler verildiğini anlattı.