Ana sayfa Sosyal Medya Alara Turan’a Çukur dizisinden sonra büyük bir dizi fırsatı geldi!

Alara Turan’a Çukur dizisinden sonra büyük bir dizi fırsatı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında dünyaya gelen oyuncu Alara Turan 26 yaşında ve dizi setlerinde yer almaya başlayalı fazla olmadı… Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Alara Turan, birçok tiyatro projesinde görev aldı.

Tiyatrodan sonra dizi sektörüne de 2019 yıında adım atan genç oyuncu, Kardeş Çocukları isimli dizideki Hayal karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından Çukur dizisinde Songül karakteri ile güzel bir fırsat yakalayan oyuncu, son olarak ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Fatma Sultan karakterinde yer aldı.

Alara Turan için, son 3 yıllık dönem dizi dünyasına kendisini kabul ettirmek ile geçti. Oyuncu, yeni sezonda ise hayatının en önemli fırsatlarından birisine ulaştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yenilenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alara Turan da yerini aldı.

Alara Turan'a Çukur dizisinden sonra büyük bir dizi fırsatı geldi! 7

Genç oyuncu, bu sezon birçok yeni isim ile birlikte atv’nin fenomen dizisine katılma şansı buldu. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi Alara Turan’ın bundan sonraki projelerde başrol teklifleri almasını da sağlayacaktır.

Levent Ülgen’in canlandıracağı Efraim karakteri ile Servet Pandur’un canlandıracağı Melek karakterlerinin kızı Yıldız rolü ile genç oyuncuyu izleyeceksiniz.

Hikayede Çakırbeyli ailesinin yeğeni olarak yer alacak olan Alara Turan, yeteneklerini sergileyerek kendisine yeni kapılar açmak için çaba harcayacak.