Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatma yok, emek çok! Yürek Çıkmazı dizisi ‘kral çıplak’ diyenlere kanıt oldu!

Aldatma yok, emek çok! Yürek Çıkmazı dizisi ‘kral çıplak’ diyenlere kanıt oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşan Yürek Çıkmazı dizisinin güçlü hikayesi ve oyuncuların da gayet başarılı performansları çok konuşuluyor. Özellikle Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi iki tecrübeli ismin yer aldığı sahnelerde adeta bir oyunculuk resitali sergileniyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde 2. bölüm geride kaldı ve milyonlarca hayranı hem Alp Navruz hem de İrem Helvacıoğlu’nun böyle etkileyici bir hikayede yer almasından memnun olduklarına yönelik paylaşımlarıyla sosyal medyada pozitif bir kampanya yürütüyor. Dizi hayranları, oyuncuları sıklıkla gündeme taşıyarak Yürek Çıkmazı dizisinin başarılı bir proje olması için gönülden destek sunuyor.

Aldatma yok, emek çok! Yürek Çıkmazı dizisi 'kral çıplak' diyenlere kanıt oldu! 8

Peki dizi izleyicilerinin böyle bir çabayı ortaya koymasının altında hangi nedenler yatıyor? Uzun zamandır ekrana gelen projelerde aldatmanın öne çıkartılması ve patlayan bombalar, sıkılan kurşunlarla suç hikayelerinin daha çok sevileceği düşüncesi yatıyor.

Ancak Yürek Çıkmazı dizisi aslında tam da bu tür duygudan ve empatiden uzaklaştıran hikayelerin değil, gerçek hayatta yaşanan aile dramlarının da çok sevilebileceğinin bir kanıtı olarak yükseliyor.

Adeta, “Kral çıplak” diyerek ortaya çıkan Yürek Çıkmazı projesi, aldatma ve patlayan bombalar, sıkılan kurşunlar olmadan da milyonların bir hikayeyi sevebileceğinin kanıtını oluşturuyor.

Bir dizi hayranı diyor ki: “Aldatma yok, ya da başka türlü işler de yok. Gerçek bir hayat hikayesi var. Bir ailenin dramı var. Reytinglerde birinci sırayı hak eden bir dizi. İlla ki karışık işler olunca mı izlenecek dizler? Gerçekten ortada bir emek var.”

Aldatma yok, emek çok! Yürek Çıkmazı dizisi 'kral çıplak' diyenlere kanıt oldu! 9

Benzer yorumlarda bulunan çok sayıda izleyici Yürek Çıkmazı dizi projesinin etkileyici bir aile dramı olmasına öne çıkartıyor ve oyuncuların rollerine ne kadar çok yakıştıklarını da sürekli ifade ediyor.

Yürek Çıkmazı akıcı hikayesi ile ekran başına geçenleri kendi duygu dünyasına çekme noktasında çok başarılı bir proje oldu. İzlerken ağlayanlar, kendi hayatlarında yaşadıklarını hatırlayanlar, empati kurarak farklı bir duyguyu hissetmeye çalışanlar ve daha nice duygular Yürek Çıkmazı dizisiyle izleyicileri etkiliyor.

İşte bu nedenlerden de sosyal medyada Yürek Çıkmazı, her geçen hafta daha da fazla konuşuluyor ve tartışmalar dizinin izlenme oranlarına olumlu etki ediyor.