Ana sayfa Dizi Haberleri Alef 5. bölümde Kemal ve Settar arasında gerilim yaşanıyor!

Alef 5. bölümde Kemal ve Settar arasında gerilim yaşanıyor!

tarafından ker_def

BluTV ve FX’in ortak projesi Alef; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı kadrosuyla büyük beğeni topladı. Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef’in yönetmenliğini Emin Alper, senaristliğini Emre Kayış, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor.

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan beşince bölümünde Kemal ve Settar, katilin cinayetlerle ilgili ne gibi motivasyonlarının olduğunu anlamaya daha da yaklaşacak.

Alef 5. bölümde Kemal ve Settar arasında gerilim yaşanıyor! 8

Metruk binada “yanan” sır

Araştırmalar sırasında katilin son kurbanlarından Abdullah Ceren’in iki yıl önce satın almak istediği bir bina nedeniyle tehdit edildiği için polise başvurduğu ortaya çıkar. Billur ise bu binanın sıradan bir bina olmadığına dair çarpıcı bir bilgi keşfeder. Kemal için çok önemli olan bu ipucu, Settar için önemsiz bir detaydır.

Alef 5. bölümde Kemal ve Settar arasında gerilim yaşanıyor! 9

Dünyalar çarpışıyor

Billur ve Yaşar’dan öğrendikleriyle cinayetlerin arka planı ve motivasyonları konusunda daha farklı düşünmeye başlayan Kemal, ortağı Settar’ı bunların hiçbirine ikna edemez.

Settar, Kemal’in bulgularına karşı kayıtsız kaldıkça Kemal ilerleyememektedir. İş yapma biçimleri birbirine tamamen zıt olan ikili, ilk kez çatışmaya başlayacaktır.

ALEF, yeni bölümüyle bu akşam 21.30 ’da BluTV ve FX’te