Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev de Rüya ve Ömer çiftinin ışıltısı gözleri kamaştırıyor!

Alev Alev de Rüya ve Ömer çiftinin ışıltısı gözleri kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 3. tanıtım yayınlandı. Rüya ile Ömer’in inatlaştığı tanıtımda ikilinin neden gerildiği merak konusu oluyor. Ozan’dan tavsiye alan Ömer’in halleri ise akıllara “Rüya’ya hislerini söyleyecek mi?” sorusunu getiriyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Rüya ve Ömer karakterlerinin ışıltısı izleyicinin de gözünü kamaştırıyor. Sosyal medyada “Siz nasıl güzel bir çift oldunuz” sözleri sıklıkla dile getiriliyor. İki başarılı oyuncu da performansları ile alkış alırken, 2020 yılında ortaya çıkan yeni dizi çiftlerinden de en etkileyicilerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Alev Alev dizisinin merakla beklenen 8. bölümünde başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar… Cemre, akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi’nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan’ın başı, daha büyük bir belaya girer.

Ömer’in vurulmasından sonra Rüya ile Ömer’in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender’in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek’i zor saatler beklerken, Ali’nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!