Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizinde bir çift var ki, şimdiden izleyicinin gözdesi oldu!

Alev Alev dizinde bir çift var ki, şimdiden izleyicinin gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında ilk 7 bölümü yayınlanan, reytingleri ile artık kemik bir izleyici kitlesini kazandığı anlaşılan ve temposu düşmeyen Alev Alev dizisi iyi bir çıkış yaptı. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berkay Güven ve Cem Bender’in başrollerinde yer aldığı dizide, ayrıca Zuhal Olcay’ı da görmek izleyiciler açısından büyük bir şans oldu.

Alev Alev, zaten ekran ömrüne çok iyi başladı ve aynı temposunu da sürdürerek, izleyici sadakatini yakaladı. Demet Evgar, hemen her bölümde adeta oyunculuk resitali çiziyor. Dizide öne çıkan iki çift de herkesin beğenisini toplamakta. Bu çiftlerden birisi Cemre ve Ozan, diğeri ise Ömer ve Rüya… Her iki dizi çifti de izleyicilerin favorisi olmuş durumda.

Cihangir Ceyhan ve Dilan Çiçek Deniz, kariyerlerinde Çukur gibi bir yapım olan iki genç isim. İkisi de zorlu süreçlerden bu noktaya geldi ve tecrübelerini de her geçtikleri yapımda daha da artırdı.

Alev Alev’de Ömer ve Rüya sahnelerine izleyiciler ayrı bir önem vermeye başladı. Birbirlerine çok yakıştırılan bu çift, 2020 yılında da izleyicilerin en beğendiği dizi çiftlerinden birisi olarak tarif ediliyor.

Alev Alev dizinde bir çift var ki, şimdiden izleyicinin gözdesi oldu! 8

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa, izleyiciler için Ömer ve Rüya birbirlerine çok yakışıyor. Birçok dizi hayranı aynı fikri paylaşıyor. “Birbirleriyle olan enerjilerini çok seviyorum” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok takipçinin de duygularına tercüman oldu.

Alev Alev dizinde bir çift var ki, şimdiden izleyicinin gözdesi oldu! 9

İkilinin her sahnesini çok sevdiğini belirten dizi takipçileri, sosyal medyada yayınlanan kısa sahnelere de çok ilgi gösteriyor. Bir dizi hayranı, “ÖmRü harikasınız. İkisi de çok uyumlu kesinlikle, sakın ayırma bunları senarist” diye yorum yaptı.

İşte youtube’da paylaşılan Ömer ve Rüya sahnelerinden bir bölümü: