Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisi büyük güne hazırlanıyor!

Alev Alev dizisi büyük güne hazırlanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Bu hafta Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başlayacak olması nedeniyle tüm diziler arasında müthiş bir yarış başlayacak. Alev Alev de son haftalarda düşüş yaşıyordu. Ancak geçen haftaki bölümde yükseliş yaşandı ve bu da ekibin moralini yükseltti. Dizinin bu hafta reyting sonuçlarının nasıl geleceği çok merak ediliyor. Pazar akşamları TRT1 dizisi Teşkilat nedeniyle diğer yapımların yaşadığı sorunlar düşünüldüğünde, Alev Alev’in direnip direnemeyeceği merak ediliyor. Dizi adeta büyük bir rekabete hazırlanıyor… Peki yeni bölümde neler olacak?

Çelebi’nin öfkeli halinin korku dolu anlara sahne olduğu tanıtımda Cemre’nin herkesin içinde yaptığı etkileyici konuşma dikkat çekiyor. Aşk hakkında çarpıcı sözler söyleyen Cemre’nin, Çelebi’nin ona yaptıklarını herkese göstermesi büyük şaşkınlık yaratıyor. Eve polislerin gelmesi heyecanı giderek artırırken, “Cemre, Çelebi’den kurtulabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Cemre ve Ozan’ın öpüşmesinin ardından Çelebi’nin gizlice kurduğu plan, Ozan’ın köşeye sıkışmasına yol açar. Ömer’in ani evlilik teklifine Rüya’nın verdiği sürpriz karşılık, ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir. Atlas neden konuşmadığını Çiçek’e anlatırken, İskender ve Çiçek kendilerini, Bülent’in karşısında, şok edici bir durumun içinde bulur.

Tomris için tünelin ucundaki ışık belirirken, sürpriz bir isim serbest kalmasına yardımcı olur. Cemre, Çelebi’ye karşı olan mücadelesinde çok tehlikeli bir risk alarak, kocasının açığını bulmaya çok yaklaşır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!