Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok!

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok!

tarafından ker_def

Show TV’nin üst üste iyi reytingler alan yapımları için final kararı vermesi Alev Alev dizisi hayranlarını da büyük endişeye sevk etti. Pazar akşamı yayınlanan Arıza’nın 2 bölümü kaldı. Kanalın aynı gün yayınlanan Menajerimi Ara ve Hercai’den çok daha iyi oranlar almasına rağmen zarar ettiği için diziyi yayından kaldırma kararı tartışma yaratmıştı. Ardından Show TV’de şok eden bir başka karar daha çıktı.

Bu sefer de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisi için 5 bölüm sonra final kararı geldi. Ramo için 3. sezon onayı verilmedi ve bu da izleyiciler açısından büyük şok oldu. Alev Alev dizisi ise böyle bir ortamda Show TV ekranında kalabilecek mi? İşte bu soruyu soran dizi hayranları bir de dün akşam ilk bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin reytinglerde ciddi bir düşüşe neden olması korkusu vardı. Ancak Alev Alev izleyicisi ekranda yapımlarını destekledi ve geçen haftaya göre düşüş olsa da dizi ortalama oranlar elde etmeyi sürdürdü. Dizinin ayakta kalma mücadelesinde direnç göstermesi, izleyicinin hikayeye sahip çıkması önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekti.

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok! 11

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer verdikleri zorlu çabaların sonucunda Çelebi’ye karşı büyük bir zafer kazandı. Çelebi’nin kaçakçılık yaptığının ispatlanması sonucu polis, Kayabeyli evine baskın yaptı.

‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde; uzun ve tehlikeli çabaların sonucunda Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer, Çelebi’yi köşeye sıkıştırmayı başardı. Cemre, Ozan’ın gönderdiği bir dinleme cihazını, Çelebi’nin masasının altına yerleştirdi. Çelebi’nin, ortağı ile konuşmalarını dinleyen polis, tarihi eserlerle ilgili bilgileri öğrendi. Tarihi eserlerin tutulduğu depoya baskın yapan polis burada Adnan’ı ve Çelebi’nin adamlarını yakaladı. Çelebi ile ortağı Dursun Yaman’ın kaçakçılık yaptığının ortaya çıkması üzerine polis, güçlü delilleri ele geçirdikten sonra Kayabeli evine baskın yaptı. Evinde bir davet düzenleyen Çelebi, herkesin içinde köşeye sıkıştı. Cemre, Ozan ve Rüya, Çelebi’ye karşı büyük bir zafer kazandı.

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok! 12

Cemre ve Ozan’ın yakınlaşmasına tanık olan Çelebi, büyük bir öfkeyle harekete geçti. Ozan’ın ölüm emrini veren Çelebi, Cemre’ye de zor anlar yaşattı. Ozan’ı öldürtmek için plan yapan Çelebi’nin tuzağı, sürpriz bir şekilde bozuldu. Çelebi’yi mahallede gören Uzun’un Ozan’a haber vermesi ve Cemre’nin Ozan’ı uyarması, Çelebi’nin kendi tuzağına düşmesine sebep oldu. Ozan ve Ömer, tuzağa düşmüş gibi yaparak Çelebi’nin oyununu devam ettirdi ve söylenen buluşma yerine gittiler. Adnan, Ozan’ı tek başına sanarak öldürmek için hamlesini yaptı ancak tam o sırada Ömer ortaya çıkarak Adnan’ı yakaladı ve polise teslim etti.

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok! 13

İSKENDER, ÇİÇEK’İ KURTARDI

Çiçek ile İskender, Bülent’e karşı çaresiz kalırken, Atlas’ın anlattıkları ikisini de hiç beklemedikleri bir durumun içine sürükledi. Atlas, yaşadığı travmanın ve konuşmamasının sebebini Çiçek’e anlatınca korkunç gerçek ortaya çıktı. Bülent’i bir adamı bıçaklarken gördüğünü söyleyen Atlas, uzun yıllar Bülent’in korkusundan bu gerçeği sakladığını ifade etti. Çiçek, Atlas’tan öğrendikleri üzerine bahsettiği depoya gitti. Çiçek’i takip eden Bülent ise burada ona saldırdı. Tam o anlarda gelen İskender, Çiçek’i Bülent’in elinden kurtardı.

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok! 14

RÜYA İLE ÖMER AYRILDI

Rüya, Ömer’in evlilik teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine ikilinin ilişkisindeki ipler kopma noktasına geldi. Büyük bir kavga yaşayan çift, ayrıldı. Rüya, Ömer ile konuşmak isteyerek eve gitse de Ömer’in kırıcı sözleri ikiliyi dönüşü olmayan bir yola soktu.

Alev Alev dizisi direniyor, hemen havlu atmak yok! 15

‘Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!