Ana sayfa Dizi Arşivi Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Alev Alev, Ay Yapım imzalı, yönetmeliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosu ise Burcu Görgün Toptaş tarafından kaleme alınan, Show TV’de yayınlanan Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan Alev Alev dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor.

Demet Evgar, Cemre karakteri ile müthiş bir performans ile adeta diziye damgasını vurdu. Hazar Ergüçlü, yangın sırasında ağır şekilde yanan ve sonrasında hayatı değişen Çiçek karakterinde yine başarılıydı.Dilan Çiçek Deniz ise Rüya olarak güçlü bir kadın imajı çizdi. Dizinin 3 kadın oyuncusu da izleyicilerin hep arzu ettiği, kendi hedefleri olan ve hayata kendi kararları ile sarılan kadınlar olarak dikkat çekiyor. Bu özellikler bakımından da Alev Alev dizisi kadın izleyicileri fazlası ile kendisine bağladı.

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: Show TV
Yapımcı: Ay Yapım
Türü: Aksiyon- Dram
Yayın Tarihi: 5 Kasım 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Toygar Işıklı
Başrol: Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz.
Oyuncular: Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Zuhal Olcay, Toprak Can Adıgüzel, Fatih Çetintaş, Yiğit Sertdemir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/alevalevtvdizi
Instagram: https://www.instagram.com/alevalevtvdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/alevalevtvdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAE87ZlHmHWv2ZROSTnGBkg
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/alev-alev/2754

TÜM HABERLER:

Alev Alev dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

Alev Alev dizisi, farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatlarının bir yangınla birbirine bağlanmasını konu alıyor. Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alan Alev Alev dizisi, verdiği anlamlı mesajlar ve dikkat çekeceği konularla ekran başındaki izleyicilere de cesaret ve ilham kaynağı oluyor. Dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla yayınlandığı ilk gün izleyiciden tam not aldı. Hem çekim teknikleri hem hikaye hem de oyunculuk performansları dizinin iyi reytingler almasını sağladı.

HİKAYESİ:

Cemre (Demet Evgar), aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya (Dilan Çiçek Deniz), varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in (Hazar Ergüçlü) ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir.
Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler. Alev Alev, kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesini ekranlara taşıyor.

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Demet Evgar (Cemre)
Hazar Ergüçlü (Çiçek)
Dilan Çiçek Deniz (Rüya)
Cem Bender (Çelebi)
Berkay Ateş (Ozan)
Cihangir Ceyhan (Ömer)
Berker Güven (İskender)
Zuhal Olcay (Tomris)
Toprak Can Adıgüzel (Ali)
Fatih Çetintaş (Taner)
Yiğit Sertdemir (Başkomiser)

ZUHAL OLCAY, EKRANLARA GERİ DÖNDÜ…

Müzik alanındaki başarısı kadar oyunculuk alanında da yer aldığı tüm projelerle alkışları toplayan usta oyuncu Zuhal Olcay uzun süredir uzak kaldığı ekranlara Alev Alev dizisiyle dönüş yaptı. Olcay, dizide kilit karakterlerden birisi olan Doktor Tomris’e hayat veriyor.

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

MEKANLAR:

Alev Alev dizisinin ev çekimleri Büyükçekmece’deki Alkent 2000 mahallesinde yapılıyor. Dizinin tanıtım çekimleri ise İstanbul Şile’de bulunan meşhur Ağlayankaya plajında gerçekleştirildi. Ayrıca Beykoz ayakkabı fabrikasında dizi setleri için kurulan platoda da çekimler yapıldı.

YANGIN SAHNESİNİN ÇEKİMLERİ 10 GÜN SÜRDÜ

Alev Alev dizisinin yangın sahnesi bir sarnıçta çekildi. Ancak bu sarnıç boş bir kum fabrikasının dönüştürülmüş hali olarak karşımıza çıktı. Fabrikanın gerçek bir sarnıca dönüştürüldüğü yangın sahnesinin çekimleri 10 gün sürdü.

Alev Alev Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

İZLEYİCİ, KADIN EGEMEN DİZİ İZLEMEKTEN MUTLU…

Alev Alev dizisiyle ilgili sosyal medyada sık sık; ‘güçlü kadın rollerin egemen olduğu diziye hasret kalmıştık’ şeklinde yorumlar yapılıyor. Anlaşılan Alev Alev dizisi, elinde silah, gergin, sürekli saldırı hâlinde erkek rollerin egemen olduğu dizileri izlemekten sıkılan izleyiciye ilaç gibi geldi.

JENERİK:

Alev Alev dizisinin müzikleri, pek çok başarılı dizinin müziğinde de imzası bulunan Toygar Işıklı tarafından yapılıyor. Jenerik müziğindeki gerilim öğeleri dikkat çekiyor.

FRAGMANLAR:

Alev Alev dizisinden ilk fragman Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Dizinin her bölümü öncesinde de yeni bölümden fragmanlar sıklıkla paylaşılıyor.

Alev Alev dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından veya Show TV’nin internet adresinde bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Alev Alev dizisinin ilk bölümü 5 Kasım 2020 Perşembe günü yayınlandı. Dizi her Perşembe saat 20.00’de Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Alev Alev dizisinin tüm bölümlerini Show TV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Tüm bölümler için lütfen tıklayınız…

Dizinin özel sahnelerini ise youtube kanalında izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin ilgi çekici kamera arkası görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Dizi hayranları kamera arkası görüntüleri heyecan ve merakla takip ediyor.