Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Alev Alev dizisinde büyük bir karar alındı!

Show TV’nin Alev Alev dizisinde büyük bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Alev Alev dizisi, şimdiye kadar yayınlanan 6 bölümü ile müthiş bir ilgi gördü. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’dan sonra en çok izlenen 3.dizi olan Alev Alev, bu sezonun tutan ve iyi sonuçlar getiren yapımlarından birisi oldu.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda güçlü isimler bulunuyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay dizinin kadrosundaki önemli isimler…

Hikayenin de büyük ilgi görmesi ile birlikte, Cemre’nin kendisine şiddet uygulayan eşi Çelebi’ye karşı başlattığı büyük savaş da izleyicilerin desteğini alıyor. Alev Alev dizisinin 7. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı.

Cemre, kızına yeni kararını açıklıyor. Artık birlikte olmaları için kaçmak durumunda değiller. Artık kızının bir şeyler saklamak zorunda kalmayacağını anlatan Cemre, artık babasından izin almayacaklarını anlatıyor.

Cemre’nin bu kararlı tutumu nasıl sonuçlanacak bilinmez, ancak Alev Alev dizisinin hikayesinde önemli bir ilerleme mevcut… 7. bölümden ön izleme yayınlandı, artık Cemre kendisine güveniyor ve güçlü bir duruş sergiliyor. Bunu aşağıdaki fragmanda bile görebilirsiniz.