Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde duygular karışacak, yürekler sızlayacak!

Alev Alev dizisinde duygular karışacak, yürekler sızlayacak!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Alev Alev’in geçtiğimiz hafta yeni bölümü yılbaşı özel programı nedeniyle yayınlanamamıştı. İzleyiciler büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor. Demet Evgar’ın muhteşem performansında, çok iyi bir konusu ve kadrosu bulunan dizinin yeni bölümü de heyecan dolu geçecek.

Çiçek ile Ali’nin yüreklere dokunan yüzleşmesinin ekrana geldiği tanıtımda Bülent’ten gerçeği duyan Çelebi, İskender’e hesap sorarak gerilimi artırıyor. Çelebi’nin açığını bulan Cemre ve Ozan harekete geçerken, Cemre’nin şoke olmuş hali ne gördüğü sorusunu akıllara getiriyor.

Cemre, Çelebi’nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Çelebi’ye karşı birlikte mücadele eden Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar. Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya’nın kendisine yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre’nin makus talihi dönmeye başlar.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!