Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde herkesi hayrete düşüren çok kötü gelişme!

Alev Alev dizisinde herkesi hayrete düşüren çok kötü gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev dizisi, sezon başından bu yana güçlü performanslar ortaya koyan bir yapım. İyi oyuncu kadrosu da bulunan, hikayesiyle de çok beğenilen yapıma son dönemde bir haller oldu.

Dizinin reytinglerinin düşmeye başladığı dikkat çekiyor. Daha önce 5-6 reytingleri çok rahat bir şekilde elde eden dizi, bir düşüş dönemine girdi… Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berkan Güven ve Cem Bender’in başrollerinde yer aldığı dizinin aksiyonu ve heyecanı yerinde. Yani bu noktada bir düşüş yok. Aşk konusunda da ilerlemeler olması gerektiği gibi gidiyor.

Ancak tüm bu faktörlere rağmen, yani dizide ciddi bir düşüşe neden olabilecek bir gelişme olmamasına rağmen reytinglerin kötü gelmeye devam etmesi dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz hafta da olduğu gibi, Alev Alev dizisi küçük küçük de olsa düşüşler sergiliyor.

Dizinin 15. bölümü yayınlandı ve reytinglerine bakılır ise izleyiciler yapımdan kopuyor. Yani kemik izleyici dediğimiz kitle yavaş yavaş farklı arayışlara yönelmiş durumda. Bu aslında dizinin yapım ekibi için çok ciddiye alması ve düşüşü durduracak yeni hamleler yapılması gerektiğini de ortaya koyuyor.

Alev Alev’in 15. bölümü tüm kategorilerde 4’lü reytinglere geriledi. Totalde günü 9.tamamlayan dizi, AB’de 7. olurken, ABC1’de ise 11. sırada. Daha önce çok daha iyi oranlar elde eden Dizinin 5’in altına sarkması alarm zillerinin de çalmasına neden oluyor.

Alev Alev bu durumu toparlayabilecek bir ekibe ve hikayeye sahip. Ancak yeni karakterler ile hikayenin daha da genişlemesi gibi bir durumun artık düşünülmesi, farkı konuların ve olayların öne çıkartılmasının zamanı geldi.