Ana sayfa Güncel Haberler Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor?

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor?

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi büyük beğeni toplayan bir yapım oldu. Dizide çok güçlü oyuncular toplandı. Kadınların güçlü kadın karakter beklentisini karşılayan bir dizi olarak Alev Alev, çok dikkat çekti.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Zuhal Olcay’ı buluşturan dizinin senaryosu Burcu Görgün’ün imzasını taşırken, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor.

Yaşanan yangınla hayatları beklenmedik şekilde tamamen değişen üç kadının hikayesini anlatan ‘Alev Alev’ sürükleyici anlatımıyla çok beğeni topladı. Oyuncuların performansları çok iyi ayrıca karakter-oyuncu seçiminin çok başarılı olduğu görüldü. Peki dizide kim hangi karakteri canlandırıyor? İşte yanıtı:

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 14

Cemre Kayabeyli – Demet Evgar
Güzel ve akıllı bir kadın olan Cemre, çocukluk yıllarında yaşadığı bir olayla hayatının en büyük üzüntüsünü yaşar. Annesinin babasını öldürmesi, Cemre’nin hayatında kapanmayan yaralar açar. Bu talihsizlik, kendi evliliğinde de peşini bırakmaz. Büyük bir aşkla evlendiği Çelebi, Cemre’nin en büyük kabusu haline gelirken Cemre, Çelebi’nin bu karanlık yüzünü etrafındaki kimseye gösteremez, derdini kimseye anlatamaz, anlatsa da inandıramaz; kuzeni Rüya’ya bile… Her şeye rağmen güçlü ve savaşçı bir kadın olarak mücadele eden Cemre’nin en büyük arzusu kızı Güneş’le bu kabustan kurtulup mutlu bir hayata başlamaktır. Beklenmedik bir yangın, herkesin hayatını sonsuza dek değiştirirken Cemre’nin hayatında da yeni bir dönemin başlangıcı olur.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 15

Çiçek Görgülü – Hazar Ergüçlü
Naif ve iyi niyetli Çiçek, evinde hizmetçi olarak çalıştığı hem de en yakın arkadaşı olan Rüya ve evin şoförü olan en büyük aşkı Ali ile küçük dünyasında kendine mutlu bir hayat kurmayı başarmıştır. Ancak sarnıçtaki yangın güzelliği, mutluluğu ve hayalleri başta olmak üzere hayatta sahip olduğu her şeyi kaybetmesine sebep olacak.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 16

Rüya Yıldırımlar – Dilan Çiçek Deniz
Rüya, güzelliği ve kocaman kalbi ile her şeye sahip mutlu bir kadın. Ayrıcalıklı hayatı onun cömert ve alçak gönüllü olmasına engel olmamış. Etrafa neşe saçan enerjisiyle herkesin çok sevdiği Rüya henüz hayatın yakıcı gerçekleriyle tanışmamış. Bir gece başına gelenler ve tanık oldukları hayatını tamamen değiştirip, küllerinden bambaşka bir kadın olarak doğmasına sebep olacak. Hayatında, mücadele edecek sebepler ve uğruna kendini feda edeceği insanlar bulacak.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 17

Tomris Üstünoğlu – Zuhal Olcay
Tomris, itibarlı ve güçlü bir başhekim. Herkes tarafından saygı duyulan Tomris’in hayatında en çok değer verdiği iki kişi kızı Şimal ve torunu Atlas. Onları kaybetmemek ve de onların mutluluğu adına göze alamayacağı hiçbir şey olmayan Tomris’in hayatı için de sarnıçtaki yangın bir dönüm noktası olacak.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 18

Çelebi Kayabeyli – Cem Bender
Eski belediye başkanı ve ülkenin önde gelen iş adamlarından biri olan Çelebi, etrafına çizdiği imaj ve kadın hakları adına verdiği demeçlerle halk tarafından sevilen saygın bir adam. Kendi tırnaklarıyla inşa ettiği bu hayatta her şeye sahip olan Çelebi’nin kusuru ise herkesten sakladığı ve sadece karısı Cemre’ye gösterdiği karanlık tarafı. Bu yüzünü saklamayı çok iyi bilen, manipülatif ve kontrol delisi biri olan Çelebi, Cemre’ye uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddetle onun en büyük kabusu haline gelir.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 19

Ozan Akınsel – Berkay Ateş
Ozan, Yedikule Mahallesi’nde yaşayan idealist ve dürüst bir gazeteci. Mesleğine olan düşkünlüğü ve doğruculuğuyla duyulmayan sesleri duyurulur kılmak için elinden geleni yapar. Tesadüfen yangın gecesi karşısına çıkan Cemre, Ozan’ı daha önce hissetmediği duygularla tanıştırırken Ozan ise Cemre’ye yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapacak ve şiddet mağduru kadınların sesi olmaya devam edecektir.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 20

Ömer Ataycı – Cihangir Ceyhan
Gözlerini yetimhanede açmasına rağmen Yedikule Mahallesi tarafından sahiplenilen ve çok sevilen Ömer, yakışıklı ve zeki bir adamdır. Mahallesine olan düşkünlüğü onu mahallenin gizli kahramanı olmaya itmiş, merhametli ve iyi niyetli biri. İnsanlara yardım etmek adına başından bela eksik olmayan Ömer, bu sefer çok daha büyük bir belayla karşı karşıya gelecek ve bu da onun yolunu Rüya’ya çıkaracak.

Alev Alev dizisinde kim, hangi karakteri canlandırıyor? 21

İskender Kayabeyli – Berker Güven
Çelebi’nin kardeşi olan İskender, geleceğin büyük medya patronu unvanı ve yakışıklılığıyla bütün genç kızların gözdesidir. Kibirli ve bencil bir adam olan İskender, Çelebi kadar karanlık bir adam olmasa da o da sevmeyi pek bilmiyor. Kendi kapasitesince sevdiği nişanlısı Rüya’nın verdiği bir karar İskender’i yerle bir ederken İskender vicdanı ile beraber büyük bir sınav verecek.