Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde köşeye sıkıştılar!

Alev Alev dizisinde köşeye sıkıştılar!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev bu akşam 21. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin bir süredir düşmekte olan reytingleri, geçen hafta yükseliş sergilemişti. Bu olumlu bir işaret oldu. Ancak artık perşembe akşamları çok zorlu diziler var. Alev Alev de izleyicinin düşen ilgisi nedeniyle sıkıntı yaşayabilir. Dizinin bu haftaki bölümünün sonuçları çok önemli olacak.

Peki Alev Alev 21. bölümde neler izleyeceksiniz. Cemre ve Ozan’ın öpüşmesinin ardından Çelebi’nin gizlice kurduğu plan, Ozan’ın köşeye sıkışmasına yol açar. Ömer’in ani evlilik teklifine Rüya’nın verdiği sürpriz karşılık, ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir.

Atlas neden konuşmadığını Çiçek’e anlatırken, İskender ve Çiçek kendilerini, Bülent’in karşısında, şok edici bir durumun içinde bulur. Tomris için tünelin ucundaki ışık belirirken, sürpriz bir isim serbest kalmasına yardımcı olur. Cemre, Çelebi’ye karşı olan mücadelesinde çok tehlikeli bir risk alarak, kocasının açığını bulmaya çok yaklaşır.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!