Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde psikolojik travmanın sonuçları ekrana yansıyacak!

Alev Alev dizisinde psikolojik travmanın sonuçları ekrana yansıyacak!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in heyecanla beklenen yeni bölümünden sosyal medyaya özel bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Ömer’in arabada Cemre’yi görünce sert bir tepki verdiği sahnede Ozan ile aralarında yaşanan gerilim, Cemre’nin korku dolu anlar yaşamasına sebep oluyor.

Ömer’in Ozan’a vuracağını sanan Cemre, “Yapma, vurma ne olur!” diye haykırırken, gördüğü şiddetin yarattığı psikolojik travmanın acı gerçeğiyle seyircileri yüzleştiriyor. Alev Alev’in bu akşam ekrana gelecek 2. bölümünde; korkunç sarnıç yangını sonrası her şey alt üst olmuştur. Kızı Güneş’e çizdiği resimle mesaj bırakan Cemre, Çelebi hayatta olduğunu öğrenmeden, kızını alıp kaçabilme planı yapmaktadır.

Rüya’nın, “Bir katille asla evlenmem!” sözleri ile gururu kırılan İskender, Rüya’yı ve babası Kenan’ı bitirecek planın düğmesine basar. Gözlerini yeni bir evde, yeni bir kimlikle açan Çiçek, Tomris’ten “Kızımın yerine geç! Şimal Ol!” teklifini duyar ama asla bu oyuna girmeyeceğini söyleyerek teklifi şiddetle reddeder.

Sarnıç yangınının alevleri ile kül olan hayatlarının nereye savrulacağını kimse bilmemektedir.

Alev Alev, merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!