Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinde reyting arttı, büyük savaş öncesi moraller de yükseldi

Alev Alev dizisinde reyting arttı, büyük savaş öncesi moraller de yükseldi

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde yaşanan sürpriz gelişmeler heyecan dolu anlara sahne oldu. Çelebi’nin yapacağı kaçakçılık sevkiyatıyla ilgili bilgiler öğrenen Cemre, Ozan ile buluşurken, ikilinin görüşmesi hayatlarını sonsuza dek değiştirdi. Cemre’nin veda edip gideceği sırada Ozan, beklenmedik bir hamle yaparak Cemre’yi öptü. Aralarında yaşanan duygu dolu dakikaları uzaktan izleyen Çelebi ise büyük bir şok yaşadı.

Dizinin etkili bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmasının karşılığı da önceki haftalara göre daha yüksek gelen reytingler oldu. Tüm kategorilerde ilk 10 program içinde yer almayı başaran Show TV dizisi, iyi bir haftayı daha kapattı. 1 Nisan’da yayınlanacak olan 21. bölüm büyük sıkıntılar çıkartabilir. Zira, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizileri TRT1 ve Kanal D ekranında başlayacak. 1 Nisan Perşembe akşamı ekranda büyük bir dizi savaşı yaşanacak.

Diziler arasında reyting rekabetinin en kıran kırana olacağı bir gün izleyicileri bekliyor… Alev Alev de nispeten perşembe akşamlarının ortalama reytingler alan, çok da güçlü olmayan bir yapımı. Show TV dizisi izleyici kaybı yaşayacak mı, bu ne boyutta olacak gibi bilinmezlikler var… Dizinin bu hafta yükseliş sergilemesi moralleri en azından yükseltmiş oldu. Bu ekibin moralini de yükseltti. Ayırca #sözver etiketi Twitter Türkiye’de 1 saat 45 dakika boyunca TT listesinde kaldı. Bu da önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Alev Alev dizisinde reyting arttı, büyük savaş öncesi moraller de yükseldi 20

‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde; Çelebi’yi yenebilmek için yapacağı kaçakçılık sevkiyatını öğrenmeye çalışan Ozan, Cemre’den yardım aldı. Cemre, Çelebi’nin sevkiyatına dair bilgiler edinirken, konuşmak için Ozan ile buluşması ikisinin de hayatını değiştirecek anlara sahne oldu. Cemre’yi takip ettiren Çelebi ise Ozan’ın Cemre’yi öptüğü anlara tanık olarak büyük bir şok yaşadı. Çelebi’nin gördükleri karşısında ikiliye nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

ÖMER’DEN SÜRPRİZ TEKLİF

Restorandaki kavgadan sonra Ömer ile Rüya’nın ilişkisinde soğuk rüzgarlar esti. Ömer’in geri adım atmaması Rüya’yı sinirlendirirken, Zeyno ve Serkan’ın da etkisiyle ilişkileri büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı. Ozan’ın tavsiyesiyle Rüya ile aralarındaki tatsızlığı bitirmek isteyen Ömer, Rüya’nın iş yerine gittiğinde onu Serkan ile konuşurken buldu. İkisinin yakınlığını yanlış anlayan Ömer, tartışmayı alevlendirdi. Daha sonra Ömer ile konuşmak için mahalleye giden Rüya, Zeyno’yu Ömer’i öperken yakaladı. Rüya, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, kendisini affettirmek isteyen Ömer’in yaptığı sürpriz evlenme teklifi ise herkesi şoke etti.

ÇİÇEK, İSKENDER’İ KURTARDI

Tomris’in hapse girdiğini öğrenen Bülent, bu fırsatı değerlendirmek için hemen harekete geçti. Atlas’ı almak isteyen Bülent, tüm mal varlığının Çiçek’in üzerine geçtiğini duyunca büyük bir şaşkınlık yaşasa da, para alabilmek için yine de Atlas’ı almaktan vazgeçmedi. Atlas’ı kullanarak şantaj yapan Bülent’e karşı Çiçek’e en büyük destek İskender’den geldi. İskender, Bülent’in istediği parayı şirketten aldı ancak bu durum onu Çelebi’ye karşı zor durumda bıraktı. İskender’in giderek köşeye sıkışmasına sinirlenen Arzu ise Çiçek’le beklenmedik bir görüşme yaptı. Arzu’nun söylediklerinden etkilenen Çiçek, parayı İskender’e geri getirdi. İskender, parayı yatırım olarak kullandığını yönetime sunarak içine düştüğü durumdan kurtulurken, bu hamlesiyle Çelebi’ye karşı önemli bir zafer de elde etti.

‘Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!