Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinin Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz 15 yaşında cesaret etti, şimdi korkuyor!

Alev Alev dizisinin Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz 15 yaşında cesaret etti, şimdi korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizinin yanı sıra Alev Alev ile de televizyona yeniden döndü. Çukur’daki Sena rolünden sonra bu sefer yeni dizisinde Rüya karakterine hayat veren oyuncu, dizinin çok beğenilmesinin sebebini anlattı.

Uçankuş TV’ye konuşan Dilan Çiçek Deniz, “Çok fazla güçlü kadın hikayesi yoktu televizyonda. Bir de üç kadının hikayesi olunca, ondan olabilir. Bir de çok değerli isimlerle çalışıyorum, Demet ve Hazar ile. Ve niceleri. Çok mutluyum oyuncularımızdan, yönetmenimizden, yapımcımızdan…” ifadelerini kullandı.

Repo gününde dışarıya çıkan ve hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu, dizi çekimlerinin zamanının büyük bir bölümünü kapladığını söyledi.

Pandemi konusunda neler yapacağı sorulan ünlü oyuncu, genelde ev ve iş arasında gidip geldiğini anlattı. Şiir denemeleri yapan oyuncu, 15 yaşındayken kitap çıkarttığını ama şu anda cesaret edemediğini anlattı.

Oyuncu, “Yazıyorum ama hiç bilmiyorum. Çok küçükken çıkartmıştım ilk kitabımı, 15 yaşında. Şu anca cesaret edebilir miyim bilmiyorum, bu kadar iyi yazarın arasında” diye konuştu.

Pandemi sürecinde herkesin yalnız kalabilmeyi öğrendiğinin altını çizen oyuncu, çok enteresan bir dönem yaşandığını belirtti ve çabucak geçmesini diledi.