Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev’den Hazar Ergüçlü, Mucize Doktor’dan Serkan Keskin aynı dizide buluştu!

Alev Alev’den Hazar Ergüçlü, Mucize Doktor’dan Serkan Keskin aynı dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlar ve televizyon kanalları için yapılan dizi projelerine her geçen gün yenileri ekleniyor… Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu Yoktan Seçmeli isimli NTC Medya tarafından yapımcılığı üstlenen yeni dizi için de ekip bir araya geldi… İddialı bir oyuncu kadrosunun buluştuğu dizinin çekimlerine de başlandı.

Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü ile, Mucize Doktor dizisine Muhsin karakteri ile yeni katılan ve bu haftadan itibaren de izleyicilerle buluşacak olan Serkan Keskin de yeni dizide başrolde bulunuyor.

Dijital platformda yayınlanacak olan Yoktan Seçmeli isimli dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler buluştu. Hande Doğandemir, Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi, Aleyna Solaker, Berat Efe Parlar gibi oyuncular dizinin kadrosunu oluşturuyor.

Alev Alev'den Hazar Ergüçlü, Mucize Doktor'dan Serkan Keskin aynı dizide buluştu! 11

Hatırlanacağı üzere Selim Bayraktar en son Zümrüdüanka dizisinde yer almıştı. Serhat Kılıç ise halen Maraşlı dizisinde Necati karakterine devam ediyor. Hande Doğandemir ise bu sezon Kırmızı Oda dizisi ile dikkatleri çekmişti. Aleyna Solaker’in de 2020 yılında 3 bölüm süren Hizmetçiler dizisinden sonra yeni projeye başlaması dikkatleri çekti.

Alev Alev'den Hazar Ergüçlü, Mucize Doktor'dan Serkan Keskin aynı dizide buluştu! 12

Yoktan Seçmeli dizisi, kadın erkek ilişkilerine yönelik bir yapım. Şeref Bey dizisinden sonra Onur Ünlü, yeni bir dijital proje ile göz önüne çıkıyor.