Ana sayfa TV Programları Ali Eyüboğlu açıkladı! Arda Turan, Berkay’ın eşine neler dedi? – İşte olayının perde arkası

Ali Eyüboğlu açıkladı! Arda Turan, Berkay’ın eşine neler dedi? – İşte olayının perde arkası

tarafından ker_def

Arda Turan Berkay kavgası neden çıktı? Arda Turan Berkay neden kavga etti?…. Ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavga magazin gündemine son dakika olarak düştü. Emirgan’da yaşanan gergin anların ardından ünlü şarkıcı Berkay’ın burnu kırıldı. “Arda Turan ve Berkay neden kavga etti” sorusunun yanıtı ikilinin özellikle hayranları tarafından merak ediliyor. Ünlü şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin yaşanan gergin dakikalar ile ilgili gündeme bomba gibi düşen flaş açıklamalarda bulundu. Peki Arda Turan Berkay neden kavga etti?

Videodan detayları izleyebilirsiniz… Ece Erken ve Bircan Bali’nin yorumları da videoda…

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında günün magazin başlıklarıyla ilgili detaylar aktarıldı. Bircan Bali ve Ece Erken, yorumlarıyla magazin gündemindeki gelişmelerde dikkat çeken noktalara işaret etti.

Dün akşam saatlerinde Emirgan’daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ve Berkay kavga etti. Bu kavganın ardından son dakika gelişmeleri ardı ardına yaşanmaya başladı. Çıkan kavganın ardından ünlü şarkıcının burnu kırıldı ve eşiyle birlikte hastaneye gitti. Daha sonra ise ameliyata alınan Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’den şoke eden açıklamalar peş peşe geldi. Futbolcu Arda Turan da Instagram hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bu gelişmelerin ardından “Arda ve Berkay neden kavga etti” sorusunun yanıtı merak edilir hale geldi.

ARDA VE BERKAY NEDEN KAVGA ETTİ?

Ünlü şarkıcının eşi Habertürk’ten Esin Övet’e açıklamalar yaparak kavganın nedenini ve eğlence mekanında yaşanan olayları tüm detaylarına kadar anlattı.
BERKAY’IN BURNU KIRILDI!

Yaşanan kavganın ardından ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyata alındığı belirtildi.