Ana sayfa Dizi Haberleri Alev senin derdin ne! Alev’i dumur eden söz! Ağlama Anne’de olay başka yere gidiyor!

Alev senin derdin ne! Alev’i dumur eden söz! Ağlama Anne’de olay başka yere gidiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de Pazar akşamı 11. bölümü yayınlanacak olan Ağlama Anne dizisine, Ali Osman’ın sözleri damgasını vuracak!

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ı oynadıkları dizide, Damla ve Adnan’ın Zeynep’e gerçekleri söyleyip söylemediği merak konusuyken, yeni bölümden gelen 2. tanıtımda başka bir durum ortaya çıkacak.

Damla ve Adnan’ın birbirlerine olan sevgileri, aslında Alev’i rahatsız mı ediyor? Alev, Adnan’a mı aşık?

Ali OSman’a içini döken Alev, “Damla’ya sadece kızımı vermedim, ömrümü verdim. Nefesimden vazgeçtim ben. Ölmeyi seçtim” sözleriyle dertleşirken, hiç ummadığı bir karşılık bulacak.

Alev senin derdin ne! Alev'i dumur eden söz! Ağlama Anne'de olay başka yere gidiyor! 7

Ali Osman Alev’e “Senin derdin kiminle? Kızına analık yapan, bakıp büyüten bacınla mı, bacına gönlünü kaptıran adamla mı?” sorusuyla Alev’i çok şaşırtıyor. Aslında içindeki gerçekle yüzleşen Alev, bir taraftan bunu kabul etmezken Adnan’dan nefret ettiğini söylüyor ama Ali Osman bu kez, “Nefret aşktan büyüktür. Çünkü nefreti aşk büyütür” sözleriyle Alev’in kafasını karıştıracak.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer.

Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır…

İşte 11. bölüm 2. tanıtımı: