Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Sunal’ın sunumuyla Bir Sorun Mu Var? artık haftada iki gün yayınlanacak!

Ali Sunal’ın sunumuyla Bir Sorun Mu Var? artık haftada iki gün yayınlanacak!

tarafından ker_def

Bir Sorun Mu Var? artık haftada iki gün yayınlanacak!

İki gün üst üste yarışma heyecanına var mısınız?

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, ekranların beğenilen ismi Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan “Bir Sorun Mu Var?” daha çok kazandırmak için artık haftada iki gün ekrana gelecek. Sıra dışı ve özgün formatı ile ilgi odağı olan “Bir Sorun mu Var?” her çarşamba ve her perşembe saat 20.00’de Show TV ekranlarında.

Alışıldık bilgi yarışmaların dışında formatı ve Ali Sunal’ın renkli sunumu ile herkesin yeni fenomen programı olan yarışma, yarışmacıların, yarışma boyunca hiçbir soruya doğru cevap veremeyeni bulması üzerine dayanıyor. Yarışmacının 500.000TL’lik büyük ödülü alması için yapması gereken usta başından öğrenciye, avukattan pazarcıya çeşitli mesleklerden oluşan on kişilik gruptan kimin bilemeyeceğini bilmek! Yarışmacı, 10’lar diye adlandırılan gruptan 11 sorudan 7’sine yanlış cevap verecek kişiyi bulmaya çalışacak. Final heyecanında ise tek bir doğru soru ile 500.000 TL kazanma şansı olacak.

“Bir Sorun Mu Var?” alışıldık bilgi yarışmaların dışında formatı ve Ali Sunal’ın renkli sunumu ile her çarşamba ve perşembe saat 20.00’de Show TV’de.