Ana sayfa Dizi Fragmanları Ali ve Sevda’yı ayırmayın, Pilot’u öldürmeyin! 13. bölüm 2. fragmanı karabasan gibi!

Ali ve Sevda’yı ayırmayın, Pilot’u öldürmeyin! 13. bölüm 2. fragmanı karabasan gibi!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez 13.bölüm 2. fragmanı izle! atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez, salı akşamları ekranda yer almaya devam ediyor. Dizinin 13.yeni bölümü 10 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Sevda, Boğaz’da tekne üzerinde “Seni seviyorum” diye haykırıyor… Duygu ise Pilot’u hayatından kovuyor. Pilot, ise gitmeye hiç niyetli değil. Uygar ise Sevda’dan vazgeçmek niyetinde değil. Ali, ise kardeşinin adının “Pilot”olduğunu öğreniyor. Ancak Pilot vuruluyor ve Duygu’nun kollarında yaşam mücadelesi veriyor. Pilot öldü mü, yaşayacak mı? Dizi izleyicileri bir hayli merakta.

İzleyiciler fragman ile adeta şoke oldu. Kimileri ise gözyaşı döktüklerini sosyal medyadan yazmakta.

Dizinin hayranları, “Ali ve Sevda’yı ayırmayın, Pilot’u öldürmeyin” diye sosyal medyadan haykırmakta.

İşte 13. bölüm 2. fragmanı:

13. bölümden ilk fragmanda neler vardı?

Ali, Sevda’ya onu sevdiğini söylüyor ve gitmemesini istiyor. Ali, “Ben sensiz yapamam Sevda” diyerek duygularını açıyor. Ali ve Sevda’nın hikayesi yeni başlıyor. Sevda da “Ben de sensiz yapamam” diyerek kapılarını açıyor. Ali, romantik bir sürpriz sonucu evlilik teklifini yapıyor ve yüzüğü Sevda’nın parmağına takıyor.

İşte 13. bölüm 1. fragmanı: