Ana sayfa Sosyal Medya Ali Vefa karakteri, Taner Ölmez için kelebek etkisi yarattı!

Ali Vefa karakteri, Taner Ölmez için kelebek etkisi yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Taner Ölmez’i Medcezir dizisindeki Mert Serez karakteri ile hatırlayan hayranları, aklına yazmıştı.2009 yılından bu yana ekranda boy gösteren, sinema filmlerinde oynayan ve tiyatro sahnelerine çıkan Taner Ölmez, Mucize Doktor sayesinde popülerliğin keyfine varıyor.

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan ve ilk iki bölümüyle reytinglerde şahlanış gerçekleştiren Mucize Doktor, bu temposuna devam ederse uzun yıllar ekranda başarıyla yoluna devam edebilecek bir alt yapıya sahip.

Ali Vefa karakteri ile savant sondromlu doktor karakterine müthiş bir yorum katan Taner Ölmez, ekranda izlemeye doyumsuz halleriyle akıllara yazıldı bi kere…

Ali Vefa, Taner Ölmez için bir kelebek etkisi oluşturabilir. Kelebek etkisi, beklenmeyen bir olayın ufak detaylar sebebiyle, öngörülemez sonuçlar oluşturmasına verilen addır. Bir karakter ile büyük popülerlik kazanmak, yurt içinde ve yurt dışında da milyonlarca yeni hayrana sahip olmak artık Taner Ölmez’in elleri arasında.

Ali Vefa karakteri, Taner Ölmez için kelebek etkisi yarattı! 8

Hatta bu süreç de başladı… Sosyal medyada ilk işaretleri görebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinin konseptini bozmaması, aşk meşk ilişkilerine pek dalmaması durumunda Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez’in efsane karakterler arasına yazılması hiç de zor olmayacaktır.

Geniş kitleler tarafından daha yeni tanınan Taner Ölmez, 10 yıllık kariyerinin belki de en büyük şansını da eline almış durumda.

Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Taner Ölmez’in popülerliğinin arttığını gösteren işaretler instagram hesabından kendini gösteriyor.

670 binin üzerinde takipçisi bulunan Taner Ölmez’in takipçi sayısının artış hızı ve paylaşımlara gelen etkileşimlerde önemli bir ilerleme gözükmekte.

Ali Vefa karakteri, Taner Ölmez için kelebek etkisi yarattı! 9

Diziden önce yaptığı paylaşımlara gelen etkileşimin yaklaşık 3 katı bir etkileşimi almaya başlayan Taner Ölmez, Ali Vefa karakterinin yansımalarını da hissetmeye başladı.

Ölmez için yapılan övgü dolu yorumlar, beğeniler, mesajlar dijital ortamda çok hızlı popülerleşeceğini de sergilemekte.